Innesäljare

Innesäljare

Ramirent i Länna växer och behöver nu en innesäljare med hög känsla för service!

Nu finns en möjlighet att jobba i en mångsidig roll tillsammans i teamet om tre, snart fyra personer. Du sitter på plats i Ramirents lokal i Länna och kommer ha en varierande vardag som på sikt vill innehålla allt ifrån att ta emot och hjälpa kunder i butik till att skriva avtal och bygga relation med återkommande kunder. Det finns chanser till förlängning efter perioden om sex månader. Målet är att bli en permanent del av Ramirents team i Länna. 
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Om rollen 
 • Hjälpa kunderna som kommer till butiken
 • Svara i telefon, ta beställningar samt rådgivning av våra produkter
 • Stämma av leveranser med kund. Att allt fungerat som planerat
 • Hjälpa till med diverse andra uppgifter, exempelvis: körningar, maskin- och verktygsunderhåll mm
 • Proaktivt säljarbete mot kund där du utvecklar nya och befintliga kunder

På sikt ser vi även möjligheter till att
 • Skriva avtal med kunder och bygga egen kundbas
 • Specialområden, exempelvis fakturering, samordna logistik eller liknande

Om dig 
Vi söker dig som har ett högt servicetänk och ser service som en självklarhet i en roll med kontinuerlig kundkontakt. Kunderna består både av företag och privatpersoner. Därför är det även viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Teamet består idag av tre, snart fyra personer så det krävs ett prestigelöst förhållningsätt där du med högt engagemang vill ta dig an en stor bredd av arbetsuppgifter och uppskattar arbete i högt tempo. Vi söker en ansvarstagande, lösningsorienterad person som förstår vad service innebär. För att lyckas i rollen behöver du ha datorvana då vi arbetar i flertalet olika system.
I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper så skriv tydligt i ditt personliga brev varför just du passar för den här rollen!

Det är meriterande om du har:
 • Arbetat i en serviceinriktad roll
 • Erfarenhet från liknande roll

Övrig information
 • Omfattning: Heltid
 • Anställningsform: Visstid 6 månader
 • Tillträde: Omgående
 • Placering: Länna, Stockholm
 • Körkort

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Ramirent. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ramirent.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se