Servicerådgivare/kundmottagare

Servicerådgivare/kundmottagare

Vi på Motorus söker nu en serviceinriktad och driven kundmottagare / servicerådgivare till vår anläggning i Vårby.

Arbetsuppgifterna består primärt av att boka in kunder på service och reparationer. Mycket kundkontakt förekommer. Även att planera in jobb till teknikerna, ta betalt av kunden samt göra beställningar av reservdelar tillhör arbetsuppgifterna. Visst lagerarbete förekommer.

Du bör ha ett intresse av bilar och du talar och skriver obehindrat på svenska. Du bör även kunna föra en konversation på engelska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en hög kundnöjdhet.
  • B-körkort är önskvärt
  • Strukturerad
  • Kommunikativ och lika bekväm med att kommunicera via telefon, e-post och genom personliga möten
  • Språkfärdigheter (utöver svenska), är ett plus i kanten.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Motorus är en liten, personlig verkstad som är auktoriserad KIA och Chevrolet verkstad. Vi finns i Vårby söder om Stockholm i fräscha, ljusa lokaler. Vi har många lojala kunder och många nya hittar oss snabbt. Vår styrka som arbetsgivare är lyhördhet och ödmjukhet gentemot personalen.

Ansök via e-post, så återkopplar vi till dig om din profil ser intressant ut. Berätta lite om dig och vad du ägnat dig åt tills nu, bifoga ditt CV. Glöm inte motivera varför just du skulle passa så himla perfekt för att jobba just hos oss ;-).
Mer info
Kontaktperson Fredrik Wall
Telefon 0704 45 47 61
Email Mejla Fredrik Wall
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motorus.se
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (33 dagar kvar)