Reservdelssäljare

Reservdelssäljare

Har du en bakgrund inom fordonsbranschen och reservdelshantering? Är du serviceinriktad och kan se och utveckla nya affärsmöjligheter? Då är du den vi söker till Motorpark AB som söker en reservdelssäljare till vår verkstad i Kungens Kurva.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa mekaniker samt kunder att ta fram reservdelar i vårat reservdelsprogram. Du kommer ha ett finger med i allt som har med reservdelar att göra såsom lagerhållning, beställningar, försäljning, prissättning m.m.

Systemet vi arbetar i heter Kobra och det är meriterande om du har arbetat i systemet tidigare.

Om oss
Vi söker dig som har ett eget driv och initiativkraft, och ser gärna att du har ett intresse för motorbranschen. Det är mycket meriterande om du har fordonsteknisk utbildning eller tidigare jobbat med reservdelar samt har erfarenhet från systemet Kobra som vi använder oss av.

Vi erbjuder
  • Vidareutbildningar
  • Möjlighet att växa i företaget
  • En trygg anställning hos ett stort företag
Anställning
Anställningen är fast och tillsvidare.

Om Arbetsgivaren
Motorpark är ett dotterbolag till Svenska Neoplan AB som är officiell importör av MAN-bussar i Sverige. Vi har ett stort reservdelslager här i Kungens Kurva där vi idag lagerhåller över 20 000 delar som vi skickar över hela landet. I samma byggnad har vi även en verkstadsdel för bussar och en för lastbilar.

Skicka CV till patrik.olsson@neoplan.se

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet och tjänsten kommer tillsättas enligt överenskommelse så sök redan idag!

Sökord: Reservdelssäljare, fordon, reservdelshantering, service, kundkontakt
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (40 dagar kvar)