Verkmästare till Meca

Verkmästare till Meca

Om tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! I samarbete med Meca i Huddinge söker vi nu en verkmästare.

I rollen som verkmästare har du ansvar över den dagliga driften. På golvet finns i dagsläget två verkmästare och tre mekaniker. Din roll blir att kvalitetssäkra arbetsmiljön och arbetet

Kvalifikationer

Vi tror att du är en social person som trivs i en ansvarstagande roll. Du är en positiv lagspelare med lösningsfokuserad inställning till ditt arbete och ditt team. Du är pedagogisk och drivs av att lära ut till andra, det förväntas att du handleder dina medarbetare och därmed kvalitetssäkrar arbetet på verkstaden. Du är självgående vilket innebär att du behärskar all utrustning och teknik, är flexibel och tar ansvar över arbetet. Du har fordonsteknisk bakgrund.

Krav
10 års fordonsteknisk erfarenhet

Goda kunskaper av felkods- och analysinstrument (gärna från Autel och Partlink 24)

Maskinkunskaper: växellåda, oljebyten, AC

Goda kunskaper i svenska/engelska

B-körkort

Du erbjuds

Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittat rätt person

Konkurrenskraftig lön

Anställning enligt kollektivavtal

Pensionsförsäkring

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 27 sept 2019 (6 dagar kvar)