Malte Månson Verkstäder AB växlar upp och söker nu en HR-assistent!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för det viktiga arbetet inom HR. Här har vi många dagliga kontakter både internt och externt, vilket ställer krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. Vi hjälper våra 17 verkstäder med allt som de behöver från onboarding till offboarding och allt där emellan. Du kommer att ansvara för att hålla våra system uppdaterade, finnas som administrativ support till våra chefer, samt övriga förekommande arbetsuppgifter inom HR.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och ett lösningsorienterat arbetssätt. Som person är du noggrann och kommunikativ, du har god samarbetsförmåga, är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter, och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Krav/meriterande är
  • Goda kunskaper inom Office 365, gärna ytterligare system tex Flex HRM
  • Goda kunskaper inom våra kollektivavtal, IF Metall och Unionen
  • Utbildning inom HR och administration, eller motsvarande erfarenhet
  • Körkort B, och tillgång till bil då resor inom landet kan förekomma

Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag. Din placeringsort kan vara flexibel, men företrädesvis Stockholm eller Örebro, där vi har övriga medarbetare inom ekonomi och administration, visst distansarbete kan diskuteras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med en provanställning om 6 månader. Vi erbjuder dig en fast månadslön, och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta HR-Chef Anna Brorson 010-169 93 07, anna.brorson@maltemanson.com

Sista ansökningsdag är 2022-12-31, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://maltemanson.com/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon där vår expansion de senaste åren är unik för branschen! Våra 17 anläggningar finns på 16 orter, från Malmö i söder till Gävle i norr. Vi har även lanserat ett kompletterande verkstadskoncept- Malte City, med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar, allt för att bygga ut vår service till våra kunder oavsett storlek på fordon. Vi är idag cirka 185 medarbetare, och årsomsättningen beräknas till drygt 350 mkr 2022.

"Vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens och Tillgänglighet löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan"