Teamchef inom automation - Direktrekrytering till Maintpartner

Teamchef inom automation - Direktrekrytering till Maintpartner

För en direktrekrytering till vår kund Maintpartner söker vi en Teamchef inom automation.

Om tjänsten

Som teamchef inom automation på Maintpartner har du ett totalansvar för ditt team som idag består av 12 kompetenta tekniker inom el, automation, mekanik och VA. I Stockholm har Maintpartner bland annat ett antal kontrakt inom drift och underhåll av infrastruktur Ditt ansvar är att bevara och utveckla de befintliga kontrakten men även att sälja tilläggstjänster och bearbeta nya kunder så att ditt team uppnår de organiska tillväxtmålen.

Vi erbjuder dig:
  • En ansvarsfull och självständig roll med goda möjligheter till egen utveckling.
  • Att vara med att bygga upp och påverka vår verksamhet att bli större, effektiv och långsiktig.
  • Ett aktivt arbete med och varierande arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor
Dina kvalifikationer:
  • Högskoleingenjör inom automation eller motsvarande branscherfarenhet.
  • Flerårig erfarenhet inom drift och underhåll, gärna som chef
  • Goda språkkunskaper i engelska i både tal och skrift.
  • B-körkort.
Vi söker Dig som är en duktig ledare som fokuserar på möjligheter, identifierar och driver ständiga förbättringar för att nå uppsatta mål. Du är engagerad, tar initiativ och har energi att utveckla affärerna och organisationen till nästa nivå.

Övrigt
Placering: Maintpartners kontor i Huddinge.
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt.

Maintpartner har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Maintpartners önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner:
Emanuel Davén, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Joel Funk, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Sökord: teamchef, maintpartner, teamchef, gruppchef, teamledare, driftchef, gruppledare, driftledare, direktrekrytering, drift- och underhåll, automation, el, mekanik, mek, driftteknik, FU, AU, infrastruktur, industri
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 jan (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maintpartner är ett av norra Europas marknadsledande företag inom industriell drift och underhåll samt den ledande experten inom branschen på den nordiska energimarknaden. Vi hjälper att minimera processtörningar och förbättra lönsamhet vid produktionsanläggningar. Vi tillhandahåller också flexibla resurser för olika projekt-, planerings- och installationstjänster. Digitaliseringen och våra lösningar baserade på artificiell intelligens har en allt starkare roll inom industriell drift och underhåll.

Maintpartnerkoncernen har cirka 1800 anställda. Omsättningen under 2017 var cirka 167 miljoner euro. Koncernen har kontor i Finland, Sverige, Polen och Estland. I Sverige har Maintpartner verksamhet på 9 orter och har cirka 250 anställda.