Logistik Controller till M3 Logistics

Logistik Controller till M3 Logistics

Om rollen

Är du specialist på logistik controlling och skulle vilja arbeta på ett mindre bolag med stark teamkänsla där du får använda din kompetens och bidra till effektiva logistikprocesser, nöjda kunder och goda resultat? Då skall du söka tjänsten som logistik controller hos M3 Logistics!

M3 Logistics är specialiserade på tredjepartslogistik och till kontoret i Skogås söker vi en erfaren, utvecklingsinriktad och analytisk logistik controller. Rollen är bred och innehåller många olika arbetsområden. Du kommer att ha många olika kontaktytor, både internt och externt med kunder och deras logistikchefer. Du kommer att ha nytta av dina sociala sidor och din förmåga att arbeta med många parallella puckar. Du rapporterar till Logistikchef och COO.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Analysera verksamhetens lönsamhet genom uppföljning av nyckeltal och KPI:er
  • Analysera prissättning, avtal och utfall
  • Arbeta självständigt med system- och processutvecklingar i WMS kopplat till effektivisering av processer och lagerflöden
  • I samarbete med M3 Logistics WMS-leverantör skapa EDI/API-koppling mot våra kunders affärs- och e-handelssystem
  • Analysera flöden mot personal med t.ex. kostnader och intäkter.
Vem är du?

Vi söker dig som arbetar i en liknande roll idag med controlling, analys och uppföljning av nyckeltal för en logistikverksamhet. Du har goda logistik- och IT-kunskaper och är van att arbeta i WMS-system med exempelvis EDI-implementering för lagerflöden- och planering samt utredningar.

Som person gillar du att ha stort eget ansvar och driver självständigt processer framåt mot goda resultat. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt samt kan kavla upp ärmarna och jobba "hands on" när det behövs. Vidare är du social, kommunikativ och teamorienterad och trivs med att samarbeta med kollegor mot uppsatta mål. Du har förmågan att ha parallella processer igång och kan växla upp i tempo om det behövs. Är du som oss och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet så kommer du att trivas i rollen som logistik controller på M3 Logistics!

Intresserad av tjänsten?

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev och du ansöker via annonsen senast den 23 september, intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Om M3 Logistics
M3 Logistics levererar tredjepartslogistiklösningar till kunder med högt ställda krav på kvalitet, noggrannhet och flexibilitet. Detta har skapat förutsättningar till specialkompetens inom flera segment och branscher. M3 Logistics är ett helägt dotterbolag till 3PM-Gruppen AB. Koncernen är privatägd och omfattar i dag de tre verksamheterna M3 Logistics, MediaPlant och Personalstyrkan. Läs mer på www.m3logistics.se
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-7227759
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 24 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.