Försäljningsadministratör

Försäljningsadministratör

Är du vår nästa försäljningsadministratör?

Som försäljningsadministratör hos Svenska Neoplan-bolagen ingår du i ett team om 5 personer där du huvudsakligen kommer att arbeta med administration av försäljning och order i vår lastbilsaffär.

Du kommer ha daglig kontakt med våra säljare och assistera dem i hela processen från orderläggning till leverans. Tjänsten innefattar även enklare ekonomijobb, viss reception och andra administrativa uppgifter. Tjänsten kräver generellt att du är på plats på kontoret i Kungens Kurva.

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och gillar ordning och reda. God planering och en bra positiv kommunikation med säljare och externa partners är grundläggande för att lyckas i detta arbete. Generellt goda IT-kunskaper krävs och vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning samt minst några års arbetslivserfarenhet av liknande tjänster.

Har du erfarenhet och utbildning för registreringar i Bilregistret är det meriterande. Tekniskt intresse och kunnande gällande fordon är meriterande men inte ett krav.

För frågor om tjänsten kontakta Magnus Östholm, +46856473925 eller magnus.ostholm@liontrucks.se

För ansökan, klicka på knappen nedan.

Ansökningar och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Svenska Neoplan är ett dotterbolag till SAM-Service AB. I SAM-Service koncernen ingår förutom Svenska Neoplan AB även bl.a. Lion´s Trucks AB, Motorpark AB, Neoplan Väst AB, Neoplan Syd AB och Neokapital AB. Koncernens huvudsakliga inriktning är försäljning, service, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.
Mer info
Kontaktperson Magnus Östholm
Telefon 08-564 739 25
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lion´s Trucks AB med huvudkontor i Kungens Kurva söder om Stockholm erbjuder den svenska lastbilsbranschen en omfattande produkt- och tjänsteportfölj. MAN har funnits i Sverige sedan 2000 och är Sveriges fjärde största lastbilsmärke.