Vi söker en junior ekonomiassistent till kund i Huddinge

Vi söker en junior ekonomiassistent till kund i Huddinge

Vi söker nu två ekonomiassitenter eller adminsitratörer som kommer sitta med kundens leverantörsreskontragrupp och kundfakturering.
Uppdraget är med start omgående fram till sista januari 2020 med chans till förlängning.

Om dig

Vi söker dig som är en trygg och van datoranvändare, har grundläggande kunskaper inom redovisning och vet hur faktureringsprocessen ser ut. Ett stort plus är om du han arbetat med leverantörsreskontra, ordermatchning, inkasso-/påminnelsehantering. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ärendehanteringssystem.

Ett krav är att man kan uttrycka sig flytande i svenska både i tal och skrift då du har mycket kontakt med övrig verksamhet samt leverantörer.

Om anställningen
  • Placeringsort: Huddinge
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, kontorstider
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.