Hjullastarförare till Pålgård & Söner Kran AB i Stockholm

Hjullastarförare till Pålgård & Söner Kran AB i Stockholm

Motiveras du av att ta sort eget ansvar och av att jobba mot uppsatta mål? Har du förarbevis för hjullastare godshantering samt truck- och traverskort? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en hjullastarförare till ett uppdrag hos vår kund Pålgård Söner och Kran i Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som hjullastarförare ansvarar du för att köra hjullastare på ett värmeverk. Anläggningen producerar el och fjärrvärme genom avfallsförbränning

Arbetet är förlagt i skift på ett rullande schema. Du jobbar sju dagar och är sedan ledig sju dagar.

Om dig
Vi på Lernia Bemanning söker dig som har förarbevis för hjullastare samt truck- och traverskort. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven och van att arbeta självständigt. Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité. Du behöver vara stresstålig då det förekommer ett högt arbetstempo. Tidigare erfarenhet av att köra hjullastare är ett krav.

Om Pålgård & Söner Kran AB

Pålgårds & Söner AB startades på slutet 1970-talet och har varje år sedan dess funnits inom samma familj. Idag är det den fjärde generationen som har gett sig in i företaget och det är en mix av syskon och kusiner som alla har växt upp inom verksamheten.

Pålgård lastar och lossar båtar, tåg, lastbilar på bl.a. tågterminaler och hamnar. Även jobb som behöver utföras på sågverk och värmeverk tar de sig an med glädje.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef via e-post: elin.lundmark@lernia.se.

Vi har ett löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 3 månader, med chans till förlängning

Placeringsort: Stockholm

Typ av anställning: visstidsanställning, fram till och med sista augusti

Skift: jobba 7 dagar, ledig 7 dagar

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/)
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.