En stjärna på säljgolvet. En ledare i teamet.

En stjärna på säljgolvet. En ledare i teamet.

Älskar du att sälja? Jättebra. Gillar du att se människor utvecklas? Ännu bättre. I rollen som butikschef på Kvik får du chansen att ta nästa steg i karriären.

Som butikschef på Kvik hjälper du både butiken och teamet att utvecklas. Det kan handla om att sätta upp mål, stötta kollegorna i säljet och att utveckla talangerna som ryms under ett och samma tak. En viktig uppgift är också uppföljningen. Att se till så att arbetet följs upp löpande, för att utvärdera insatserna och se vad som kan göras bättre.

Det här är inget man bemästrar över en natt. Men du kommer att få gott om tid att bli varm i kläderna. Planen är att låta dig växa in i rollen successivt. Att ge dig chansen att lära känna produkten och teamet på säljgolvet innan du även axlar chefsrollen.

Vem är du?
Du är en förebild på säljgolvet, och en mittpunkt i teamet. En utpräglad lagspelare som har ett antal år av sälj i ryggen. Som person har du en naturlig förmåga att engagera och entusiasmera personer i din närhet. Men du är också strukturerad när det gäller att styra och följa upp arbetet.

Vilka är vi?
Kvik är en dansk köksleverantör som erbjuder designmöbler till attraktiva priser. Vi är passionerade experter som brinner för hemmets viktigaste rum. I butiken är vi inte bara säljare, utan kökskonsultenter som vägleder, ritar upp förslag och förmedlar pålitlig hantverkshjälp. Allt som krävs för att kunden ska komma i mål med sitt projekt, kort sagt.

Bli en del av Kvikfamiljen
Ansök om jobbet som butikschef för Sveriges största Kvikbutik, belägen i Stockholm. Hör av dig till mathiaslo@kungenskurva.kvik.se
Mer info

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Kvik levererat dansk design till överraskande låga priser. Kviks 150 butiker runt om i Europa och asien är franchiseägda och bara i Sverige finns 20 Kvikbutiker. 2018 omsatte Kvik 1,5 miljarder DKK. Kvik är en del av den svenska koncernen Ballingslöv International AB som är en av de ledande aktörerna inom kök och bad i Skandinavien och Storbritannien. Läs mer på Kvik.se