Lastväxlarchaufför till Hamnjobb

Lastväxlarchaufför till Hamnjobb

Vi söker dig som har servicekänsla, flexibel i arbetstider och arbetsmomenten. C-kort, YKB, digitaltförarkort och egen personbil är ett krav. CE och krankort är meriterande. Som person ska du vara serviceinriktad, självgående, ansvarsfull, flexibel, social, samarbetsvillig.

Du som chaufför kommer tillsammans med oss utföra uppdrag för Stockholms Hamnar och ge bästa service till dom utländska kryssningsfartygen som anländer inom hamnarna. Du kommer jobba väldigt nära våran uppdragsgivare Suez, som har direktkontakt med båtarna. Din uppgift som chaufför är att tillsammans med oss och Suez planera och ställa ut olika containers för återvinning och sophantering till kryssningsfartygen. Du ska även planera själv och med arbetsledare, samt köra tömning och kunna ge service under dagen. Din arbetstid kommer behöva vara flexibel, och du måste kunna vara anpassningsbar till båtens önskade tider. Vi är väldigt måna om bra service till våran uppdragsgivare Suez och deras kund Stockholms Hamnar, så högsta serviceinställning krävs. Vi har utfört detta uppdrag i många år och är väldigt måna om att det blir väl utfört. Denna tjänst är säsongbaserad, den är under sommaren och slutar efter oktober. Med hjälp av lastväxlare så ställer du ner och tömmer containers av olika slag. Återvinningsmaterial tömmer vi hos Suez anläggningar, och brännbara sopor och matavfall i Fortum. Vi utför även kranjobb under denna uppdrag, så krankort är väldigt meriterande.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kipes Transport AB har sedan 1994 kört i uppdrag från nuvarande Suez, vårat samarbete har varat i över 20år. Vi fokuserar mestadels på glasinsamling från återvinningsstationer och centraler, men utför även andra kran och containeruppdrag.