Produktionsingenjör med erfarenhet av LEAN och produktivitetsutveckling

Produktionsingenjör med erfarenhet av LEAN och produktivitetsutveckling

Exaktafjädrar AB ingår sedan 2013 i den finska koncernen Meconet Oy.

Meconet koncernen är en Nordeuropeiska partner inom fjädrar, stansning och djupdragna produkter Vi konstruerar och tillverkar krävande metallkomponenter efter våra kunders behov, krav och specifikationer. Meconet koncernen omsätter idag 500 milj. och är drygt 270 anställda.

Vi söker en:

Produktionsingenjör med erfarenhet av LEAN och produktivitetsutveckling

Tjänsten

Du ansvarar för produktivitet och LEAN utveckling samt kvalité.

I tjänster ingår även ansvaret för planering av underhåll, och implementering av nya produkter. Du deltar också aktivt i framtagande av investeringsplaner.

Rapportering sker direkt till VD.


Utbildning/ Erfarenhet


Vi söker dig med teknisk bakgrund och erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Du har ett intresse för mekanik och industriell tillverkning. Som person är du "händig" och mekaniskt kunnig så att du kan åtgärda enklare mekaniska problem själv utan hjälp från våra ordinarie servicepartners.


Din person/Övrigt


Som person tar du egna initiativ med egen drivkraft. Du har ett bra ordningssinne och en naturlig känsla för att få maskiner och annan mekanisk utrustning att fungera på bästa sätt och med lönsamhet i fokus.

Du har förmågan att skapa dig en helhetssyn över produktionen och har ett bra sunt förnuft när det gäller felsökning och att göra förebyggande underhåll.

Företaget finns i fina lokaler i Kungens Kurva med trevlig arbetsmiljö och nära anslutning till allmänna kommunikationer.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 5 november.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (39 dagar kvar)