En glad elektriker

En glad elektrikerElkontakten Sverige AB startades 2007 och firade därmed 10 år 2017.

Vår strävan är att hitta den bästa lösningen för kunden och en vilja att alltid göra ett bra jobb är de ledord som driver oss i vårt arbete.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.

Vi har kontor i Länna men våra elektriker utgår oftast från bostaden, vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an allt från mindre servicearbeten till större projekt. Läs mer på: www.elinstallation.nu

Glad Elektriker sökes till trevlig arbetsplats!

Vi är idag ett team på 6 men siktar på att bli 10. Vi tycker att det är viktigt att trivas ihop med sina arbetskamrater och lägger stor vikt vid teamkänslan.

Du kommer att arbeta med främst servicearbeten i hela Stor-Stockholm.

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet som elektriker av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och är bra på att lösa problem. Eftersom vi har mycket kontakt med kunder så är det bra om du är social och hjälpsam.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater.

B-körkort är ett krav.

I denna rekryteringen samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Ansök enkelt på karisma.se idag. Om du har några frågor kan du ringa till Annica Kämpe 0709-261640. Sista ansökningsdagen är den 31/8 men intervjuerna sker löpande så vi ser gärna att du söker så snabbt som möjligt.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (51 dagar kvar)