Aktiv Försäljningschef Sverige

Aktiv Försäljningschef Sverige

Vi är TITANERwww.TITANcontainers.com

TITAN Containers A/S är ett dansk företag med cirka 180 anställda, 18 dotterbolag och ett omfattande partnernätverk som är etablerat över hela världen. Genom försäljning och uthyrning av containrar till internationellt belägna kunder är TITAN Containers A/S ett gediget internationellt företag, med en omsättning på ett tre-siffriga miljonbelopp. TITAN Containers A/S har huvudkontor i Taastrup, Danmark och säljer och hyr ut fraktcontainrar över hela världen inom kyl/frys, offshore, lager och standardcontainrar. Läs mer på www.TITANcontainers.com

Företaget expanderar vi söker nu en:


Aktiv
Försäljningschef Sverige

Vi söker en energisk, självgående relationsbyggare med en god känsla för affärer, en positiv inställning till att serva kunder och att expandera vår svenska marknad.

Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av spedition kopplat till kyl och frys.

Tjänsten

Arbetet innefattar uthyrning av skeppscontainrar både till den svenska industrin och privata kunder eller specialcontainrar med kyla t ex för livsmedel eller medicin.

Containrar kan även säljas eller uthyras för att byggas ihop till förråds- eller lagerlokaler.

Den nya försäljningschefen skall ta ansvaret för försäljningen i Sverige. Företaget har redan en etablerad position på den Skandinaviska marknaden.

Du får räkna med att jobba hårt "hands-on". Det betyder försäljningsarbete, uppföljning av olika projekt och besök av prospekts och kunder på den svenska marknaden. Ditt viktigaste område kommer att vara försäljning och uthyrning av kyl och frys containrar med vårt varumärke ArcticStore.

Tjänsten innefattar också att vara ansvarig för att utveckla vår container-depå i Huddinge, som just nu består av en medarbetare, och i samarbete med dina kollegor hitta nya platser för container-etableringar i Sverige.

Du kommer att ingå både i vårt internationella och svenska team och du kan förvänta dig en mångsidig, hektisk och spännande vardag.

Placeringsort är Huddinge, Gladö i södra Stockholm, men även ett anpassat schema där du utgår från bostaden några dagar i veckan kan komma i fråga.


Du
gillar mer action/ försäljning än analys!

Vi söker en person, som har mycket driv, är van att resa och gillar mer action/försäljning än analys. Att vara motiverad och ta egna initiativ är viktiga egenskaper eftersom försäljningschefen arbetar den mesta tiden på egen hand. Det är ett arbete med frihet under ansvar där du behöver kunna arbeta självständigt och göra din egen planering.

Du har ett bra sinne för affärer och god social kompetens. Arbetsuppgifterna fordrar att du har goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift, samt att du har körkort.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete med goda anställningsvillkor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 31 maj.
Mer info
Kontaktperson Kurt Ståhl
Telefon 0739-465805
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (42 dagar kvar)