Administratör, Backoffice och Support

Administratör, Backoffice och Support


Wiklunds verktyg har sedan 1990 erbjudit noga utvalda verktyg till kunder inom tillverkningsindustrin. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är anpassade för att hålla en lång livslängd, även i de mest avancerade produktioner. Med stor expertis inom flera segment kan vi erbjuda ett brett sortiment och snabba leveranser - direkt till slutkunder i hela Sverige. Vi finns i Skogås, Länna i södra Stockholm. Läs mer på
www.wiklundsverktyg.se

Administratör, Backoffice och Support


Tjänsten


Vi söker dig som har någon erfarenhet av verktyg och tillbehör inom verkstadsindustrin och vill hjälpa verkstadsföretag att få tillgång till högkvalitativa produkter.

Du brinner för att ge snabb och kompetent service samt har en bra känsla för ordning och struktur.

Dina arbetsområden som Administratör och Support är:
  • Besvara inkommande samtal och mail under kontorets öppettider
  • Ge support till kunder och utesäljare
  • Registrera ordrar och inkommande gods
  • Lagerarbete och plock ur vårt automatiserade lager
  • Löpande registervård inom ramen för det dagliga arbetet
Dina kontaktytor är direkt mot kund, våra utesäljare i Sverige samt leverantörer i Europa och Kina.


Erfarenhet/ Utbildning


Du har arbetat administrativt med lagerhållning och registrering med något affärs- eller lagersystem. Gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom verktyg eller tillbehör till verkstadsindustrin eller liknande.

Om du själv tidigare har arbetet med CNC svarvning och fräsning, men av någon anledning skulle vilja jobba mer med administration och leveranser av produkter, så kan det också vara en lämplig profil för detta jobbet.

Det behövs att du har goda kunskaper i både det svenska och engelska språket, i både tal och skrift samt har körkort för bil. Vi finns i trevliga lokaler i Länna med nära tillgång till allmänna kommunikationer.

Wiklunds Verktyg står inför en stor tillväxtresa vilket gör att du bör trivas i en miljö där förändring är ett naturligt inslag samt ett fokus på uppkomna utmaningar skall lösas.

Övrigt

Wiklunds erbjuder ett stimulerande arbete med stort kundfokus.

Företaget strävar aktivt efter att ha en god arbetsmiljö och en bra kollegial stämning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra löpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 15 december.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)