Kamux söker HUNGRIGA bilförsäljare till vår nya bilbutik i Heron City

Kamux söker HUNGRIGA bilförsäljare till vår nya bilbutik i Heron City

Kamux, specialiserad på försäljning av begagnade bilar, söker dig som redan är bilförsäljare eller vill bli det. Vi letar efter dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Samtidigt är du intresserad av bilar och brinner för försäljning och kundservice?

Vill du vara del i att bygga upp ett framgångsrikt Kamux i framtiden. Då har vi jobbet du absolut inte vill missa! Tänk dig att få jobba i Heron City i Kungens Kurva!

Vi satsar mycket på din introduktion och utbildning och ger dig en god grund för framgång!

Arbetsuppgifter:

Det krävs en del av en bra bilförsäljare. Du kommer ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Man behöver vara kontaktskapande och inge förtroende. Då köp av bil är en stor investering är det viktigt att du som säljare är ärlig och tydlig med vilka tjänster Kamux erbjuder - och inte erbjuder. Du ska hjälpa kunden att hitta det han/hon söker!

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilken prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Tidigare erfarenhet av branschen är dock inget krav. Vi letar alltid efter rätt person med vilja, intresse och en bra attityd - oavsett bakgrund. Sedan tillhandahåller vi utbildning och lär dig allt du behöver kunna.

Vi vill att detta passar in på dig:
  • du brinner för att sälja och köpa bilar och skapa bilaffärer
  • du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
  • du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
  • du har en hög arbetsmoral
  • du är positiv och omtänksam
  • du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
  • du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
  • du har B-körkort.
Meriterande är om du har erfarenhet från tidigare försäljning, i butik eller på telefon/online.

Vi erbjuder dig:

Ett ungt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev från länken nedan senast den 30 september 2019. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.
Mer info
Kontaktperson Anders Johansson
Telefon 073 366 69 90
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 14 sept 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Dessutom erbjuder vi en kundservice i särklass.

Kamux har i dagsläget 47 butiker i Finland, 15 i Sverige och 4 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Totalt har vi sålt över 210 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.