Logistikmedarbetare till Kungens Kurva

Logistikmedarbetare till Kungens Kurva

Vi söker en ambitiös och positiv lagspelare till vår logistikavdelning i Kungens Kurva. Vill du vara med på K-rautas resa mot branschens mest nöjda kunder?

På K-rauta arbetar vi i ett högt tempo, älskar försäljning och vill alltid ge bästa möjliga service i våra spännande kundmöten. Låter det kul? Läs mer nedan.
Mer info
Kontaktperson Martin Barr
Telefon 070 431 09 37
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om K-rauta

K-Rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr, där vi säljer allt mellan himmel och blomjord (nästan). Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så hjälper vi våra kunder hela vägen från start till klart.

Vi försöker ständigt förenkla och förbättra vår verksamhet så att våra kunder ska få en smidigare och trevligare upplevelse - och känna hur enkelt och roligt det faktiskt kan vara med renovering, bygg och förändring. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy som är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder.