Entreprenadarbetare Kungens kurva Extrajobb

Entreprenadarbetare Kungens kurva Extrajobb

Beskrivning av uppdraget

Till vår kunds varuhus i Kungens kurva söker vi just nu en entreprenadarbetare i toppklass som vill jobba extra eller kanske täcka upp under sommaren? Varuhuset är internationellt välrenommerat och du som arbetar ska uppfylla företagets krav på service- och kundfokus.

Arbetsuppgifter

Arbetet sker både inne i varuhuset och utomhus på området kring varuhuset. Dina primära arbetsuppgifter är:
  • Kundvagnsrangering från parkering till varuhuset med hjälp av fordon
  • Viss markskötsel och städning utomhus
Vem passar till den här tjänsten?

Våra medarbetare ska ge varuhuset och dess besökare högsta möjliga service och är därigenom en viktig del av den totala köpupplevelsen. Därför är serviceinriktat tänk och ett "kunden-har-alltid-rätt" agerande ett måste för tjänsten. Du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av 5 - 10 personer och det är av högsta vikt att du kan samspela och kommunicera med resten av gruppen.

Du är handlingskraftig, ser vad som behöver göras och tar tag i det.

God fysik krävs, då du kommer stå på benen mer eller mindre hela arbetspasset och du bör tycka om den fysiska utmaningen arbetet kräver året om.

Du bör ha basala kunskaper i fordonshantering och se vad som behöver göras, exempelvis fylla luft i däck, kontrollera olja mm i syfte att kontinuerligt vårda fordonen. Självklart framför du våra fordon på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Du är stresstålig då det tidvis är en hög arbetsbelastning.

Krav för tjänsten

Slutförd gymnasieutbildning

B-körkort

Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande

Erfarenhet av serviceyrke

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna rekrytering.

Tillgänglig för arbete under juni,juli, augusti

Arbetstider

Arbetet är vid behov vid arbetstoppar eller tex. när ordinarie personal är sjuka eller vid semester. Arbetstider; varierande: morgon-,kväll- samt helgpass.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)