Redovisningskonsult med teamledaransvar

Redovisningskonsult med teamledaransvar

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Redovisningskonsult med Teamledaransvar! I rollen kommer du arbeta med hela kedjan av redovisningsarbete samtidigt som du kommer coacha/handleda medarbetare och kvalitetssäkra utfört arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att arbeta med löpande bokföring, momsrapportering, deklarationer och rapporter. Du kommer också genomföra bokslut och årsredovisningar och andra adhoc uppgifter som kan uppstå. För rätt person finns det också möjlighet att få bli tilldelad projekt för att utveckla verksamheten. Rollen som Erfaren Redovisningskonsult med Teamledaransvar är ny, vilket innebär att du kommer vara en nyckelspelare med stor möjlighet att själv få vara med och utforma rollen och stötta medarbetare på bästa sätt!

Kvalifikationer
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med hela kedjan inom redovisning på en redovisningsbyrå.
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi. Relevant utbildning inom redovisning är meriterande men inte ett krav.
  • Du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
  • Du har vana av att arbeta i boksluts- och skatteprogram. Visma Bokslut och Visma Skatt Proffs är meriterande men inte ett krav.
  • Du besitter minst grundläggande kunskaper i Excel.
  • Erfarenhet av att arbeta i Fortnox är meriterande men inte ett krav.
  • Erfarenhet av löneadministration är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Redovisningskonsult med Teamledaransvar har du lätt för att arbeta och samarbeta med människor. Du har förmågan att kunna coacha och vara pedagogisk gentemot medarbetare samtidigt som du självständigt arbetar med egna kunder. Vidare är du planerad, strukturerad och trivs med att arbeta mot deadlines. Du är också flexibel för att kunna anpassa ditt arbete efter säsong.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Mikaela Carlsson. Detta är en heltidstjänst med kontorstider, där vår kund tillämpar flextider och är öppna för viss del distansarbete. Startdatum för rollen är enligt överenskommelse. Du blir anställd direkt hos vår kund med provanställning om sex månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sökord: redovisning, redovisningskonsult, redovisningsekonom, redovisningsbyrå.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en redovisningsbyrå med högt i tak som sitter i ljusa och fräscha lokaler i närheten av Huddinge Centrum. Hit tar du dig enkelt med en kort bussresa eller en 10 minuters promenad ifrån pendeltågsstationen. Vår kund har ett drygt hundratal kunder inom en mängd olika spännande branscher.