Kundorienterad koordinator till spännande kund

Kundorienterad koordinator till spännande kund

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!
Nu söker vi vår nästa drivna och glada medarbetare som vill arbeta hos vår kund med koordinering, kundservice och administration. Anställningen är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning med start i början av Augusti. Tjänsten kommer till en början vara på 75% med 6h arbetstid om dagen med förhoppning att kunna utöka med tiden. Tjänsten är placerad inom gångavstånd från Stuvstas pendeltågsstation.

Som Koordinator arbetar du som företagets spindel i nätet. Det primära ansvaret i rollen kommer vara att hantera företagets kundservice på mail och telefon, koordinera leveranser samt vara behjälplig kring enklare administration på företaget. Arbetet kräver att du är engagerad och att du kan arbeta självständigt. Att vara utåtriktad, kommunikativ och besitta hög servicekänsla ser vi som en förutsättning för att du ska trivas bra i rollen. Vidare är du entusiastisk och bidrar till kontorets starka laganda. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. Då företaget arbetar med tjänster som levereras till idrottsklubbar är det en bonus om du har ett idrottsintresse eller egen bakgrund från idrott men absolut inget krav.

Du erbjuds

- 75% tillsvidareanställning (med 6 månaders tillämpad provanställning) - Månadslön enligt ÖK - Trygg arbetsgivare med Kollektivavtal. - En härlig arbetsplats med trevliga kollegor. Ansökan

Denna rekrytering sköts av B3P i samarbete med kund, alla ansökningar hänvisas därav till B3P.
Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.
Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail, endast frågor.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 10 aug 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB