Junior PC-tekniker till Infracom!

Junior PC-tekniker till Infracom!

Har du ett starkt intresse för IT och är du en fena på installation av datorer? Då kan tjänsten som PC-tekniker till InfraCom vara något för dig. Ta ett kliv in i IT-branschen och hoppa på resan med vår kund mot världens bästa support!

Information om kundföretaget

InfraCom Group och har sedan sin start haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig i ett expansivt skede. De hjälper tusentals företag att förenkla sina IT- och driftlösningar med deras paketering Arbetsplats-som-tjänst baserade på Microsofttjänster tillsammans med deras egen molntjänst, telefoni och infrastruktur. Med egenutvecklade plattformar kan de erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support. InfraCom är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar. De driver sina egna datahallar med full redundans på alla plan. InfraCom har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. De erbjuder allt från enstaka tjänster till att ta fullt driftsansvar för en IT-miljö.

Du erbjuds

Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling mot världens bästa support. Hos InfraCom får du en anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid. Du får även ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande arbetsuppgifter! På InfraCom värdesätter de egenskaper och personer som är Personliga, Hjälpsamma och Ansvarstagande.

Professionals Nord söker för InfraComs räkning en PC-tekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första sex månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och InfraComs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som PC-tekniker kommer du kliva in i ett mer seniort team om 6 personer som ser fram emot att välkomna dig! Här har du möjlighet att få en gedigen onboarding för att kunna kliva in i rollen och bli effektiv! Teamet ansvarar för kundernas arbetsplats och att IT-miljön fungerar och flyter på utan hinder. Ärendena från kund kommer in via supporten som sedan lämnas över till ditt team och där du tar fullt ägandeskap för dina tilldelade ärenden. Detta kan innefatta till exempel mindre installationer av datorer och skärmar i kombination med att stötta kunder i olika typer av användarfrågor. Arbetsuppgifterna är varierade och gruppen ansvarar för hela leveransen, du kommer exempelvis att:
  • Ta dig an dina tilldelade ärenden och ta fullt ägandeskap för paneringen och leveransen
  • Åka ut till kund och bistå med till exempel support, installationer och felsökning av datorer, skärmar och skrivare
  • Ha kontinuerlig dialog med InfraComs kunder
Vi söker dig som:
  • Har god datorvana och ett starkt intresse för IT
  • Innehar B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
För att trivas i rollen som PC-tekniker drivs du av problemlösning och viljan att skapa goda kundrelationer. Du är ansvarstagande och har god förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter. VI tror även att du är en lagspelare och trivs i en miljö där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att leverera bästa resultat till kund!

Information om tjänsten

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning:
Heltid
Ort:
Kungens Kurva
Urval:
Löpande
Kontakt:
Filippa Furugren

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Filippa Furugren
Email Mejla Filippa Furugren
Område Huddinge
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!