Redovisningsekonom / Ekonomiassistent till Industrigummi

Redovisningsekonom / Ekonomiassistent till Industrigummi

Tjänstebeskrivning

Arbetar du med som Redovisningsekonom eller Ekonomiassistent och söker en bred roll i ett mindre företag? Då kan vi ha tjänsten för dig!

I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att vara Industrigummis ekonomifunktion. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, fakturering samt skatter och momsredovisning. Du kommer även att göra löner för företagets 14 anställda.

Utöver dina ekonomiuppgifter kommer du att arbeta med administration kring personal och produktionen.

Krav på person

För att passa i rollen som Ekonomiansvarig tror vi att du tidigare arbetat i ett mindre eller medelstort bolag med ovan nämnda arbetsuppgifter. Du trivs med att hugga i där det behövs och göra sådant som kan ligga utanför din arbetsbeskrivning.

Du är driven och engagerad i ditt arbetssätt och gillar att ta tag i nya arbetsuppgifter. Du är van vid snabba kast och har lätt för att ställa om. Du förstår ekonomiska flöden och har förmågan att se helheten och sätta dig in i både kundens och företagets perspektiv.

Du talar och skriver obehindrat på svenska språket.

Det är meriterande om du arbetat i Visma (löpande bokföring) samt Fortnox (löner).

Vi ser det också som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Dumpervägen 6, Skogås

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB INDUSTRIGUMMI har med över 70 år i branschen gedigen kunskap om tillverkning av formsprutade och formpressade gummiartiklar. I vår fabrik i Skogås tillverkar vi o-ringar, tätningar, membran,m m, utifrån våra kunders ritningar och specifikationer. Exempel på användningsområden är dieselmotorer,pumpar och ventiler inom farmaceutisk och livsmedelsproduktion. Bland kunderna finns företag verksamma inom den tunga fordonsindustrin, verkstadsföretag och medicintekniska företag.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, eonomiassistent, ekonom, ekonomiansvarig, löneadministratör, Visma, Fortnox