Försäljningschef till ICA Maxi Flemingsberg

Om jobbet

Som Försäljningschef ansvarar du för att säkerställa driften och försäljningen inom Frukt & grönt, hälsa & skönhet, fryst och mjukt bröd.

I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du har resultat-ansvar för hela avdelningen och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant vad gäller sortimentet. En viktig del för dig blir att jobba med rätt kommunikation på gavlar, med prisupplevelse, att skapa en enhetlig struktur i butiken samt se till att butiken håller högsta kvalitet varje dag. Du ingår i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta underställd butikschefen. Som en del av ledningsgruppen är du med och påverkar butikens nuläge och framtid.

Kvalifikationer
  • Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
  • Bred erfarenhet från butikens olika avdelningar
  • Kunskap i butiksekonomi
  • Grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande
Personliga egenskaper

Du är en driftig person med förmåga att genomföra aktiviteter som skapar en effektiv butiksdrift. Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Genom ett coachande förhållningsätt och genom din närvaro på "golvet" motiverar du dina medarbetare att vilja utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag med välfyllda gavlar, säljtryck och en tydlig kommunikation. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov. Du trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder och bidrar på så sätt till att skapa en trivsam atmosfär i butiken. Du är lösningsorienterad, flexibel och villig att prova nya arbetssätt.

För att söka: till ansökan på ICA Maxi Flemingsbergs hemsida

Sista ansökningsdag 22/11.
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Butik
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. I den här rekryteringsprocessen är Bemannica ansvarig för processen men anställningen är på ICA-butiken. Läs mer om Bemannica på bemannica.se (http://bemannica.se/) och följ oss på facebook för de senaste nyheterna!