Rörmokare med snickar kompetens

Rörmokare med snickar kompetens

Husverket söker en rörmokare som samtidigt har kompetens inom snickeri och monteringsarbeten!

Plats: Hela Sverige

Arbetsbeskrivning:

Husverket söker nu en rörmokare med full behörighet som kan utföra
"Säker Vatteninstallation". Denna person ska samtidigt vara en del i vårt byggteam som ansvarar för montering och installation av våra nyckelfärdiga hus.

Denna tjänst är en kombination av en rörmokare och en snickare.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att koppla in vatten och avlopp till våra hus vid leveranstillfället. En "Säker vatten" kontroll, provtryckning och övrig besiktning ska utföras för att säkerställa att samtliga anslutningar är helt täta. När det gäller vår eftermarknad så innebär det även att åka ut på felanmälningar som berör vatten och avloppsrelaterade problem som kunder har felanmält.

Denna tjänst innebär även att du ingår i vårt monteringsteam och ska montera och färdigställa våra Attefallshus och övriga modulhus ute hos våra kunder i Sverige. All vår produktion sker i våra egna fabriker i Litauen.
Husmodulerna fraktas sedan med lastbilstrailer till den plats i Sverige där kunden har sin tomt.

I dina arbetsuppgifter ingår att placera husmodulerna på rätt plats på en färdiggjord grund. Därefter ska huset färdigställas i sin helhet så att en slutkontroll kan ske på huset. Vid anmärkningar på huset efter en slutbesiktning så ska dessa anmärkningar åtgärdas så att kunden kan få nycklarna och flytta in i sitt nya hus.

Din profil:

Vi söker en handlingskraftig och lösningsorienterad lagspelare som har lätt att kommunicera med kunder och som skall kunna representera
Husverket i alla lägen.

Du ska ha en gymnasieexamen eller motsvarande där du kan uppvisa att du är en behörig rörmokare. Du ska även vara utbildad snickare alternativt har du goda kunskaper från att ha utfört snickeriarbeten med fokus på husbyggnation eller utbyggnationer under minst 2 år.

Om du har tidigare erfarenhet av att montera husmoduler, kan utföra plattsättning och har kompetens inom tätskikt så ser vi detta som en extra fördel.

Du behöver ha minst B-körkort för att kunna köra Husverkets servicebil mellan de olika leveransplatserna i hela Sverige. Tjänsten innebär
2–3 dagar resande / vecka. Du behärskar det svenska språket samt engelska i tal och skrift.

Datorvana krävs då all dokumentation och avrapportering sker digitalt i olika program

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Vill du spendera din arbetsdag på ett stabilt och expansivt företag och arbeta ihop med trevliga kollegor så är denna tjänst som klippt och skuren för dig. För rätt person finns dessutom stora utvecklings och karriärs möjligheter då husverket kommer att växa detta byggteam under 2020.

Skicka i din ansökan till info@husverket.se
Mer info
Kontaktperson Thomas Holm
Email Mejla Thomas Holm
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.husverket.se
Sista ansökningsdag 28 juli 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husverket AB är ett företag som drivs av privata ägare med visionen att bidra till ett paradigmskifte inom husbranschen. Vi vill ligga i framkant och erbjuda en helhetslösning där kunden själv kan vara delaktig i att skapa sitt hus. För oss är det en självklarhet att beställning, handläggning, produktion, koordination och leverans ska vara en enkel och smidig process. Vi levererar ert drömhus och ni slipper huvudvärken.

Att koordinera hantverkare på distans kan vara en utmaning. Den stress som infinner sig när man känner att man inte har full kontroll i uppförandet av sitt husprojekt är nu ett minne blott. Kundupplevelsen står i centrum från start till mål. Under resans gång ska det vara stimulerande och enkelt att modifiera och personifiera sitt hus. Samtidigt måste det finnas en trygghet i att avtalshandlingar säkerställer att totalkostnaden inte skenar iväg. Ni ska vara trygga i vetskapen att ni har gjort ett kvalitativt köp.

Alla våra hus produceras i fabriker som ägs och drivs av Husverket. Detta gör att vi kan erbjuda nyckelfärdiga hus utan mellanhänder till konkurrenskraftiga priser.

Med Husverkets unika och snabba process är det färdigbyggda huset på plats inom två till fyra månader efter avtalsskrivning. En smidig och klimatsmart helhetslösning där endast en minimal arbetsinsats krävs av kunden.

Husverket AB ingår i Stern Properties-koncernen och producerar friggebodar, attefallshus, fritidshus samt bostadshus för alla tillfällen och sinnesstämningar.

www.husverket.se