Vikariat Fastighetsvärd/Fastighetsskötare

Vikariat Fastighetsvärd/Fastighetsskötare

Vi söker nu en fastighetsvärd/fastighetsskötare som vill vara med och bidra till ökad kundnöjdhet hos våra hyresgäster och utveckla vårt bostadsområde i Flemingsberg.

Arbetsuppgifter
  • Åtgärdar fel i fastigheten för att fastigheternas funktioner upprättshålls
  • Utföra förebyggande åtgärder så att funktionaliteten i fastigheter upprätthålls
Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning med inriktning bygg -och fastighet eller relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom fastighetsförvaltning
  • Körkort Klass B
  • Minst 3 års relevant yrkeserfarenhet från bygg -och fastighetsbranschen
  • Kunskaper inom besiktning är mycket meriterande
Egenskaper

För att trivas i denna roll ska du vara tekniskt intresserad och en problemlösare. Du har god förmåga att prioritera och avgöra när du kan lösa något själv och när du behöver ta hjälp internt såväl som externt.

Vidare är du:

Serviceinriktad

Förmågan att sätta sig in i hur såväl externa som interna kontakter samt Huges kunder upplever det jag gör, (bemötande, beslut etc ) med en strävan efter att uppfattas som en engagerad part med hög servicekänsla och omtanke.

God muntlig kommunikatör

Förmågan att kommunicera/föra en dialog dvs lyssna och ta in det som samtalspartnern säger samt förmågan att formulera och uttrycka sig så att mottagaren förstår.

Professionell

Förmågan att skilja på det personliga och professionella samt förmågan att behandla den man möter med respekt. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat efter situationen samt har förmågan att sätta sig in i någon annans situation och visar sin förståelse för människors olikheter.

Strukturerad

Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom ramen för sin yrkesroll. Arbetar målstyrt samt sätter upp och håller tidsramar.

Vid frågor kontakta:

Rosa Vitrera Luiga - telefon 070-1982534

Välkommen med din ansökan via "Sök tjänsten" nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande då tjänsten gäller med start omgående.

Anställningsdatum. Omgående
Vikariatets längd: Till sista juni 2019
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://huge.se
Sista ansökningsdag 29 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som 2017 blev utsedd till årets tillväxtkommun. Huge äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Vi har drygt 8000 lägenheter och 6 handelscentrum i vårt bestånd. Vi har cirka 165 anställda med flera områdeskontor i Huddinge kommun. Läs gärna mer på huge.se