Teknisk specialist ventilation/myndighetsbesiktning

Teknisk specialist ventilation/myndighetsbesiktning

Vill du vara med och skapa livskraft i Huddinge? Gillar du fastigheter och teknik samt känner väl till myndigheternas besiktningskrav då är kanske detta jobbet för dig. Vi söker nu en teknisk specialist till vårt kontor i Centrala Huddinge.

Som teknisk specialist är du ansvarig för Huges övergripande och strategiska arbetet gällande ventilation, ovk och myndighetsbesiktningar. Du ska stödja företagets projekt-, förvaltning- och driftorganisation med spetskompetens inom ventilation, ovk och myndighetsbesiktningar.

Det ingår att vara systemförvaltare för Greenview som är Huges systemverktyg för bl.a. planering och uppföljning av myndighetsbesiktning. Du ska kontinuerligt rapportera till ledningen om status och avvikelser på genomförda och planerade myndighetsbesiktningar samt tidplaner för åtgärder av brister från myndighetsbesiktningar.

I rollen ingår att bevaka att ventilationssystemen i fastighetsbeståndet utformas utifrån ett energi- och kostnadseffektivt perspektiv. Det ingår att stödja förvaltningen i underhållsplaneringen för ventilationssystem.

Kvalifikationer och yrkeserfarenhet
  • Eftergymnasial teknisk- eller annan relevant utbildning
  • Du är en erfaren projektledare
  • Minst 10 års erfarenhet inom ventilation-, konsult- och fastighetsbransch
  • God erfarenhet av kostnadskalkylering och projektering ventilationssystem
  • Du har erfarenhet av ovk och myndighetsbesiktningar samt ernergiprojekt
  • Körkort klass B är självklart obligatorisk
Egenskaper

Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller dem.

Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Serviceinriktad och självständig samt med en hög grad av integritet.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med månadslön.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-mail men har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Jan-Erik Danielsson på telefon 073-4392651 (Jan-Erik.Danielsson@Huge.se)

Sista ansökningsdag 2019-10-31

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jan-Erik Danielsson
Telefon 073-4392651
Område Huddinge
Yrkesroll Fastighet, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://huge.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som 2017 blev utsedd till årets tillväxtkommun. Huge äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Vi har drygt 8000 lägenheter och 6 handelscentrum i vårt bestånd. Vi har cirka 150 anställda med flera områdeskontor i Huddinge kommun. Läs gärna mer på huge.se