Säsongsarbete trädgård

Säsongsarbete trädgård

Vill du skapa Huddinges bästa utemiljöer tillsammans med oss? Nu söker vi 5 säsongsanställda till vår trädgårdsgrupp för säsongen 2021.

Vem är du?
Du som söker behöver ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbete eller/samt relevant utbildning inom trädgård/yttre skötsel. B-körkort är ett krav och övriga yrkescertifikat/kort är meriterande. I och med att du arbetar nära våra hyresgäster ser vi att du är social och serviceinriktad. Du ska ha god fysik och gilla att arbeta i alla väder med humöret i behåll. Engagemang och eget ansvar genomsyrar alltid ditt arbete.

Om jobbet
Som säsongsarbetande trädgårdspersonal på Huge kommer du jobba tillsammans med vår trädgårdspersonal vid något av våra distrikt Skogås, Flemingsberg eller Vårby. Du kommer att jobba utomhus med markskötsel av våra utemiljöer på bostadsgårdar och parker. Vi är ett engagerat gäng som tycker om att göra det tryggt och trivsamt för våra hyresgäster! Jobbet innebär bland annat att klippa gräs, rensa ogräs, plantering, arbeta med skräpplockning mm. Det är viktigt att du som söker är beredd att arbeta under hela perioden dvs. i sex månader. Vår utemiljö är högprioriterad för att skapa trivsel för våra hyresgäster.

Så söker du

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal.

På grund av bestämmelserna i GDPR tar vi inte emot ansökningar på mejl - klicka på "sök tjänsten" för att komma till ansökningsformuläret

Har du övriga frågor, kontakta: Linda-Marie Holmström
Telefon: 08-50236954
Mejla: linda-marie.holmstrom@huge.se

Omfattning: Heltid under 6 månader med start april/maj
Sista ansökningsdag: 2021-03-15
Mer info
Kontaktperson Linda-Marie Holmström
Telefon 08-50236954
Område Huddinge
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.huge.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (18 dagar kvar)