Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 anställda fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar ca 8 000 lägenheter och sex handelscentrum i kommunen. Gå gärna in och läs mer på huge.se.

Vi söker nu en självgående, positiv och driven målare till vår Hantverksgrupp på Huge Bostäder i Huddinge.Du kommer ingå i ett sammansvetsat team på 13 personer med hantverkschef, skadeutredare, snickare och målare. Hantverksgruppens målare arbetar huvudsakligen från ett av våra områden men arbetsfältet är alla våra områden i Huddinge Kommun.Vi ser att du tar ansvar för och har erfarenhet av att planera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment och att du utför ditt arbete noggrant.

Arbetsuppgifter
  • Hantera måleriunderhåll i våra fastigheter
  • Kundkontakt med hyresgäster och beställare via telefon och besök
  • Förbättringsmålning av renoverade lägenheter
  • Planera och följa upp de målaruppdrag som tilldelas
  • Behjälplig vid lägenhetsbesiktningar
Kompetenser

Du har flera års dokumenterad erfarenhet som målare genom gesällbrev eller annat yrkesbevis.

Du är självgående och strukturerad och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Som målare på Huge är du en viktig företagsrepresentant genom att alltid ha kundens bästa i fokus och med hög servicekänsla förstå värdet av att skapa goda relationer båda med kunder, entreprenörer och förvaltningen i företaget.

Du talar flytande svenska och har B-körkort

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hantverkschef Micael Swensson på telefon 08-502 362 21

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Micael Swensson
Telefon 08-505 362 21
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.huge.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (16 dagar kvar)