Fastighetsförvaltare med chefsansvar

Fastighetsförvaltare med chefsansvar

Huge erbjuder dig
Hos Huge hittar du en stabil arbetsgivare som värnar om sin personal och eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds möjlighet att påverka och dela erfarenheter med dina kollegor i arbetet med våra system och processer. Huddinge Kommun planerar för 20 000 nya bostäder till 2030 och Huge Bostäder är en viktig medspelare i detta arbete.

Om rollen
Som fastighetsförvaltare med chefsansvar blir din viktigaste uppgift att arbeta för att öka fastighetsvärdet i ditt område och löpande förbättra servicen till våra kunder. Huge har ansvar för bostäder och kommersiella lokaler samt handelscentrum i Huddinge och fastigheterna som du ansvarar för är belägna i centrala delar av kommunen. Totalt arbetar 20-talet personer i distriktet och din grupp består av 5 medarbetare, alla med stor kunskap om både hyresgäster och fastigheter.

Din huvuduppgift är att, under eget resultatansvar och med fokus på totalavkastning och förbättrad kundservice, leda dina medarbetare mot fastställda mål enligt upprättad affärsplan. Med hjälp av Huges definierade processer och arbetssätt förvaltar och utvecklar du organisation och fastigheter. I din roll ingår även att bidra till utveckling av fastigheternas varumärke samt bidra i underhålls- och investeringsprojekt. Du är en viktig ambassadör i kontakter med våra hyresgäster, myndigheter och andra fastighetsägare. Du har även ett nära samarbete med övriga fastighetsförvaltare inom Huge.

Tjänsten är placerad på Sjödalskontoret och du rapporterar till distriktschef för Centrala Huddinge.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:
 • Styrning och organisering av daglig fastighetsförvaltning, såsom tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt teknisk förvaltning och administration.
 • Resultatansvar för fastigheternas intäkter och kostnader.
 • Ansvar för prognos-, budgetarbete och underhållsplaner.
 • Driftnettoanalys av utfall.
 • Framtagande av utvecklingsplan för fastigheterna.
 • Upprättande av förvaltningsplan och ansvar för att ta fram underhållsplaner för fastigheterna.
 • Sammankallande till arbetsplatsmöten.
 • Ansvar och uppföljning av myndighetskrav på fastigheter.
Din bakgrund
Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som förvaltare med chefsansvar på Huge:
 • Eftergymnasial utbildning.
 • Flera års erfarenhet inom kommersiell förvaltning.
 • Erfarenhet från arbetsledande roll eller chefsroll.
 • Erfarenhet från fastighetsägarbolag.
 • Innehar Körkort B.
 • God kännedom inom hyresjuridik och fastighetsekonomi.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en naturlig och trygg ledare och som har förmåga att organisera en verksamhet med starkt ökat värde av fastigheter och kundrelationer. Du har goda kunskaper i ekonomi och vana vid att leda genom coachning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen, men värdesätter även erfarenhet från andra branscher. För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt eget driv och mycket god förmåga att skapa förtroende hos hyresgäster, medarbetare och övriga aktörer på marknaden. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, öppenhet och prestigelöshet. Från tidigare arbeten kan du påvisa goda resultat gällande såväl hårda som mjuka värden, vana vid att göra affärer och god organisatorisk förståelse.

Huge arbetar aktivt med sin värdegrund som är: omtanke, livskraft, professionalism. Det är värderingar som du behöver dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen. Du har lämplig högskole-/universitetsexamen.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som förvaltare med chefsansvar hos Huge Bostäder passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Ewa-Maria Svensson på telefon 08-502 369 90

På grund av bestämmelser i GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl, ansök via knappen "sök tjänsten" på denna sida.
Mer info
Kontaktperson Ewa-Maria Svensson
Telefon 08-502 36990
Område Huddinge
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.huge.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huge finns där Huddingeborna bor, handlar, umgås och arbetar. Vi bidrar genom vårt arbete och vår verksamhet till ett livskraftigt och attraktivt samhälle i alla delar av Huddinge kommun. Vi tror på lösningar som är bra för både människa och miljö och vill vara den omtänksamma samhällsbyggaren. Vi bygger klimatsmart och tar ansvar för att utveckla trygghet och attraktiva livsmiljöer.