Erfaren projektledare

Erfaren projektledare

Vill du vara med och bidra till utvecklingen i Huddinge kommun? Är du erfaren byggprojektledare som vill bygga samhälle? Då kanske det är dig vi söker!

Huge finns där Huddingeborna bor, handlar, umgås och arbetar. Huge Bostäder bidrar genom sitt arbete och sin verksamhet till ett livskraftigt och attraktivt samhälle - i alla delar av Huddinge kommun. Huge tror på lösningar som är bra för både människa och miljö; bygger klimatsmart och tar ansvar för att utveckla trygghet och attraktiva livsmiljöer. Huge önskar vara den omtänksamma samhällsbyggaren.

Huge erbjuder dig

Hos Huge hittar du en stabil arbetsgivare som värnar om sin personal och eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds möjlighet att påverka och dela erfarenheter med dina kollegor i arbetet med våra system och processer. Huddinge Kommun planerar för 20 000 nya bostäder till 2030 och Huge Bostäder är en viktig medspelare i detta arbete.

Om rollen

Huge behöver förstärka sitt team med erfarna projektledare. Huge ska under en 15-årsperiod rusta och byta stammar i 5 300 lägenheter av de drygt 8 000 lägenheter som finns i beståndet. Förutom ROT-arbeten bygger Huge nya bostäder och lokaler samt lokalanpassar och förbättrar det nuvarande bostads- och lokalbeståndet. Du kommer att välkomnas till ett nytt och taggat team bestående av drivna och samverkansinriktade projektledare och ombyggnadskoordinatorer. Du kommer att tillhöra avdelningen Fastighetsutveckling som består av tre enheter: Projektledning, Teknisk Utveckling och Tidiga skeden. Avdelningens enheter arbetar tillsammans för att ge bästa service till interna och externa kunder. Arbetet som projektledare är självständigt. I rollen rapporterar du till Chef Projektledning.

Din blivande arbetsplats är på Sjödalskontoret, centralt beläget i Huddinge Centrum. Till Huddinge Centrum finns det goda förbindelser med bussar och tåg. Där finns ca 75 butiker och ett brett av utbud av nöje, service, mat och kultur i en torgmiljö med öppna gator.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare arbetar du självständigt och ansvarar för dina projekt från förstudie till överlämning till förvaltning. Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:
  • Planering och genomförande av ny- och ombyggnadsprojekt
  • Genomföra upphandlingar och medverka till verksamhetsutveckling
  • Samverka med företagets olika funktioner, Huddinge kommun och lokala aktörer
  • Ansvar för framtagande av förstudie, kalkyler till projektering, anbud, upphandlingar, genomförande och uppföljning
  • Ansvar för tid, teknik, lagkrav, miljö, energi, ekonomi och kundrelationer
Din bakgrund

Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som projektledare på Huge:
  • Högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Mångårig erfarenhet av byggprojektledning
  • God upphandlings- och förhandlingsvana
  • Körkort B
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, sociala färdigheter och ditt intresse för rollen. Vi söker dig med personlig drivkraft, en lagspelare som gillar att ta eget ansvar, har glimten i ögat och leder dina team till rätt resultat. Du har en god förmåga att kommunicera och bidrar till en trivsam miljö. Vidare planerar du ditt arbete på ett effektivt sätt och drivs av att arbeta med olika typer av projekt. Du har även lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Du identifierar dig med Huges värdeord: Livskraft, Professionell och Omtanke samt vill bidra till visionen ”Skapa livskraft i Huddinge”.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Projektledare hos Huge Bostäder passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Huge Bostäder med Fasticon.

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är måndag 2020-04-30. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 073 447 52 34.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag - ägare är Huddinge kommun som 2017 blev utsedd till årets tillväxtkommun. Huge äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Vi har drygt 8000 lägenheter och 6 handelscentrum i vårt bestånd. Vi har cirka 150 anställda med flera områdeskontor i Huddinge kommun. Läs gärna mer på huge.se.