Företagssäljare Beijer Huddinge

Företagssäljare Beijer Huddinge

Beijer
Huddinge söker nu ytterligare en företagssäljare för att utöka vår säljavdelning. För att passa i rollen har du hög drivkraft, vilja och älskar sälj. Du får chansen av att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang för våra medarbetare och kunder. Blir du vår nästa stjärna?

Arbetsbeskrivning
Beijer Byggmaterial söker nu en Företagssäljare till vår nybyggda anläggning i Huddinge. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att på plats från filialen proaktivt utveckla och följa upp den lokala försäljningen mot våra professionella kunder samt konsumenter. Som säljare skapar du personliga varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning. I arbetsuppgifterna ingår kundbearbetning, både genom arbetsplatsbesök, kundmottagning i butik samt via telefon och email där du arbetar med offertering, avtalshantering mot kund, ordermottagning och teknisk support. Du måste ha förmågan att skapa goda kundrelationer samt kunna utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att passa i rollen:
Vi tror att du är en person med ett starkt driv och ett lösningsorienterat sinne. Rollen sätter krav på ditt intresse och din kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ger mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du besitta erfarenhet av framgångsrik försäljning inom branschen och vara kunnig i hela byggprocessen. Du har även en analytisk förmåga och god datavana att arbeta i olika system. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar kundbesök.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad erbjuder Beijer?
Beijer erbjuder en utvecklande
tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling! Du kommer bli en del av ett härligt gäng som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Huddinge. Rekryteringsstart omgående och planerar att tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval & intervjuer.

För frågor kring tjänst eller process
kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer, tfn 075 - 241 21 49.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.