Platschef till stort och väletablerat bolag

Platschef till stort och väletablerat bolag

Vill du arbeta för ett stort och framgångsrikt bolag i byggbranschen? Här har du möjligheten att få uppdrag hos just en sådan arbetsgivare!

Just nu söker vi en erfaren Platschef för projekt i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag genom Helpman , åt ett av landets största byggbolag.

Som Platschef förväntas du ha det övergripande ansvaret för allt från mindre till större projekt och leda och fördela arbetet ute på plats. Rollen som platschef medför att hålla koll och planera för projektets ekonomi, personalansvar i form av att planera resursbehov och fördela ansvarsområden. Du ska också som platschef arbeta för en säker arbetsmiljö och se till att upprätta och följa produktionstidsplanen.

Vi söker dig som vill utvecklas med nya utmaningar, har minst 5 års erfarenhet av platschefsrollen med fokus på olika typer av projekt inom Vägservice/anläggningsprojekt.

Som person har du en utvecklad ledarskapsförmåga, är driven, tar initiativ och är självgående.

Har du erfarenhet från ovanstående ansvarsområden och är redo för en ny utmaning?

Sök till tjänsten idag!

Om Helpman:

Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Helpman samarbetar och hjälper etablerade anläggnings och byggföretag med kompetent personal till varierande projekt. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och personalförmedling, gedigen kännedom om branschen och ett brett kontaktnät.

Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.