Verkstadschef till Ford Segeltorp

Verkstadschef till Ford Segeltorp

På Ford Hedin Bil Segeltorp har vi valt att specialisera oss på ett märke - Ford. Här jobbar vi med försäljning och service av hela Fords modellprogram - från de mindre bilarna, familjefavoriterna till de populära transportbilarna.

Om rollen

Vi söker en verkstadschef till vår bil- och transportbilsverkstad. Som verkstadschef är du ansvarig för den dagliga driften av verkstan och det övergripande ansvaret handlar om att skapa en effektiv och trygg verkstad genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. En viktig del i tjänsten handlar om skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet.

I rollen ingår omsättnings, beläggnings- och resultatansvar för verkstaden och att driva verkstaden mot uppställda mål och nyckeltal.

Mycket fokus ligger på ledarskapet och ansvar för hela anställningscykeln - från rekrytering, ledning och fördelning av arbetet, resurs- och kompetenssäkring, utveckling- och engagemang av personal och lönesättning - till att upprätta hålla en trygg och regelmässig arbetsmiljö. Du har också ansvar för kapitaltillgångar såsom bilar, verktyg utrustning och maskiner.

Vår verkstad hanterar främst Ford och du har fullt personalansvar för en grupp kompetenta och duktiga medarbetare som består av 7 tekniker, 1 verkmästare samt 2 servicesäljare/garantihandläggare, du kommer att rapportera till Platschefen på anläggningen. Totalt består anläggningen i Segeltorp av ca 25 medarbetare.

Din profil

Du som söker skall vara motiverad av utmaningar och att driva verksamhet och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar. För att lyckas i rollen som verkstadschef bör du ha en fordonsteknisk utbildning i grunden och flera års erfarenhet från fordonsbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en chefsroll och meriterande är om du också varit verkstadschef. Intresse för att möta och arbeta med människor, både kunder och kollegor är en viktigt förutsättning för att kunna lyckas i rollen.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet. Du drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla.

Du har goda allmänna datorkunskaper och det är meriterande om Du har kunskaper i affärssystemet Kobra. Innehav av B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid med såväl fast som prestationsbaserad lön.

Kollektivavtal finns med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.