Leveranstekniker Ford Segeltorp

Leveranstekniker Ford Segeltorp

Hej Leveranstekniker!

Vi på Hedin Bil Ford är i en expansiv fas och söker nu fler kollegor till vårt team.

Om rollen

Hos oss får du möjlighet att arbeta med trevliga kollegor som tillsammans bidrar till att ge våra kunder en service och kvalitet av högsta klass. Din dag kan bestå av allt från utrusta och leveransförbereda nybilar till att utföra inbytestest. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit uppfyllda.

Din profil

Vi tror att du är en produktiv lagspelare. För att trivas hos oss på Hedin Bil Ford så behöver du kunna samarbeta och bidra till gruppen. Vi ser gärna att du som person har hög arbetsmoral är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är bekväm i digitala miljöer och är tekniskt lagd. Du är lösningsorienterad och har intresse för utrustning och teknik.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du - genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet - kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Krav
  • B- körkort
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett expansivt företag med goda förtjänstmöjligheter i en modern verkstad i nya lokaler.

Vi arbetar både med fast samt en generöst prestationsbaserad lön. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jerry Forsman
Email Mejla Jerry Forsman
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.