Kundmottagare Ford Segeltorp

Kundmottagare Ford Segeltorp

Hej Vårt nya ansikte utåt!

Vi på Hedin Bil Ford är i en expansiv fas och söker nu nya Kundmottagare/Servicesäljare. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens bilägande och nu söker vi dig som älskar att hjälpa kunder i en vardag där ingen dag är den andra lik - men där vi skall ha roligt!

Om rollen

På Hedin Bil Ford vill vi ge bilägaren en förstklassig upplevelse. Vi älskar att göra affärer och bibehålla långsiktiga relationer.

Som vår nästa kundmottagare så blir du vårt ansikte utåt och ser till att vår kundmottagning alltid är bemannad. Dina vardagar kan bestå av att du ger kunden en exemplarisk upplevelse från det att kunden bokas in till att bilen skall hämtas. Kommunikationen kan ske både via telefon, mail eller inne i kundmottagningen. Du kommer dagligen att samtala med kunderna och eftersom du älskar att träffa människor så passar det dig utmärkt. Som kundmottagare kommer du även att hantera kringliggande administration som att räkna på prisofferter, boka in verkstadsbesök och återkoppla till kunder.

Vem är du?

Vi tror att du älskar människor.

Framtidens bilägande kräver att vi jobbar smartare för att göra saker enklare för kunden. Därför behöver du vara trygg i din förmåga att finna svar och lösningar på problem. För att trivas som kundmottagare hos oss, så är det viktigt att du är ordningssam och lyhörd. Att vi har roligt längst vägen och kan peppa varandra är såklart väldigt viktigt! På Hedin Bil Ford präglas vi av att vi vill och kan ännu mer - tillsammans.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en tidigare bakgrund där du arbetat med olika typer av människor. Som tex, Receptionist, Kundtjänstmedarbetare, Flygvärdinna eller liknande.

Med andra ord är kunder via face to face, mail eller telefon ingenting som är obekant för dig. Du älskar människor och tycker att ordning och reda är viktigt. Det är meriterande om du har enkelt för att lära dig nya system och är tekniskt lagd.

Vi erbjuder!

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med goda förtjänstmöjligheter. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.