Projektsäljare

Projektsäljare

Projektsäljare till HTH Köksforum i Kungens Kurva
  • med högt eget driv & brett kontaktnät inom fastighet- eller byggsektorn
Vi växer och vill nu förstärka vår organisation med dig som har tidigare erfarenhet från närliggande bransch.

Du har troligen tidigare arbetat som projektledare eller säljare inom exempelvis, dörrar, golv, fönster eller inredning alt något liknande och vet hur deras inköpskanaler fungerar.

I den här rollen hos oss vill vi att du har en hög närvaro på marknaden där vi vill finnas. Att du dessutom älskar mötet med beställande part såsom fastighetsutvecklare, byggare mfl och genom dina möten får dem att förstå att bästa produkten för deras projekt är vårt stora utbud inom kök- och köksutrustning samt badrum och garderobslösningar.

Eftersom det moderna livet kräver sitt unika kök och fyndiga garderobslösningar vill vi bidra till att göra vardagen enklare med våra smarta lösningar. Det är det du ska sälja in som vår nya projektsäljare!

I rollen som projektsäljare hos oss på HTH Köksforum i Kungens Kurva blir du kollega med ett gäng som älskar att sälja våra lösningar.

Du rapporterar direkt till vår VD, Joachim och har ett samarbete med samtliga kollegor även om du driver dina affärer självständigt med fokus för att hitta den bästa lösningen för varje kund. Du behöver förutom din säljådra en administrativ gen så att du kan förse dina kunder med offerter, ritningar och annat som de kan önska efter att du varit där på ett besök.

Körkort är ett krav

Blir du taggad och vill anta den här utmaningen?
Hör då av dig med ev ytterligare frågor till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB, som sköter den här rekryteringen åt oss. Du når Åsa på telefon 070-6180675.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 4/10 2020.

Ansöker gör du via www.personalpoolen.se/lediga-jobb
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (6 dagar kvar)