Säljsupport inom VA

Säljsupport inom VA

Hjälp oss att expandera HAMAFO Teknik AB i Huddinge. Vi söker dig som i första hand har kunskap och erfarenhet inom VA branschen, helst från kommunala VA nät omfattande bl.a. läcksökning på renvattenledningar samt rörinspektion. För att fungera internt inom vår företagsgrupp och externt gentemot kunder kräver vi förutom kunskaper inom VA området goda kunskaper i svenska språket och samarbetsförmåga. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter samtidigt som du blir en viktig medarbetare genom att vara delaktig i vår ambition att utveckla vårt företag.

Därför tror vi att en passande profil är
  • Utbildning inom VA området alt. god kännedom genom praktisk erfarenhet, av VA anläggningar och samtidigt intresserad av att lära något nytt.
  • Körkort B.
  • Ålder 40 – 45 år.
  • Miljö- och hälsomedveten, "rök och snus fri".
  • Goda kunskaper i svenska språket. Helst även engelska.
  • Säljerfarenhet med kundkontakter.
  • Erfarenhet av VA baserade produkter inom kommunala VA nät.
  • Väl bevandrad med att arbeta med datorer.
Arbetsuppgifterna är att ge support både internt inom företaget och till kunder samt att se till att leveranser av produkter till kund och service på sålda produkter vid behov fungerar. Detta samtidigt som goda relationer mellan kund och vårt företag upprätthålles genom en förstklassigt "serviceattityd". Framtiden får visa om du besitter egenskaper som vi och du själv vill utveckla och som stöder våra ambitioner att vidareutveckla HAMAFO Teknik AB.

En närmare och djupare presentation av vårt företag HAMAFO Teknik AB hittar du bäst på vår hemsida www.hamafo.sedär du ser företagets inriktning avseende produktsortimentet som vi representerar och säljer i Sverige. HAMAFO Teknik AB har funnits på svenska marknaden i över 30 år. Vi tror oss vara väl kända i Sverige när det gäller läcksökning på renvattenledningar och rörinspektionsutrustningar av oss inbyggda i "filmbussar".

Våra levererade produkter och kunder återfinner du bl.a. hos
  • svenska kommuner.
  • företag som i någon form inspekterar rör invändigt med kamera.
Placering är på vårt kontor i Huddinge och vid behov besök på plats hos kund.

Utbildning får du intern eller hos våra utländska leverantörer.

Om du är intresserad så kontaktar du Therese Palmér med ett E-mail till therese@hamafo.se i vilket du anmäler ditt intresse och kortfattat beskriver din bakgrund. Du blir därefter kontaktad av oss.

Känner du på dig att ovan skulle kunna vara en vidareutveckling i din karriär (givetvis genom vår internutbildning) är du välkommen med din intresseanmälan till ett spännande jobb.

HAMAFO Teknik AB utbildar i Svenskt Vattens kurser inom läcksökning och rörnätssystemens uppbyggnad (Diplomkurs).
Mer info
Kontaktperson Hazze Malmgren
Telefon 0707337007
Email Mejla Hazze Malmgren
Område Huddinge
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (10 dagar kvar)