Servicechef till Hörmann

Servicechef till Hörmann

Har du god teknisk förståelse och goda ledaregenskaper?

Har du förmågan att entusiasmera hela ditt team med ditt ledarskap och engagemang?

Då kan tjänsten som Servicechef vara någonting för dig!

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största tillverkare och leverantör av garageportar, automatiserad logistikutrustning, dockningsutrustning och säkerhetsutrustning. Vi är ca 140 medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera vårt kundlöfte ”kvalitet utan kompromisser”. Huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro - Sveriges logistiknav.

Läs mer om oss på www.hoermann.se

Nu söker vi en Servicechef till region Stockholm

- med god teknisk förståelse och goda ledaregenskaper

Nu söker vi dig som vill anta rollen som servicechef för de totalt ca 12 tekniker som finns i region Stockholm. Vi söker dig som vill driva och coacha våra tekniker till att på ett så effektivt och kvalitativt sätt alltid sätta kunden i fokus, varje dag.

I din roll som Servicechef kommer ser du till att de ca 12 personerna du ansvarar för utför våra uppdrag enligt vårt kundlöfte - ”Kvalitet utan kompromisser”.

Du gör det genom din förmåga att entusiasmera hela ditt team med ditt ledarskap och engagemang.

Du kommer att ha personalansvar i din region vilket innebär bl a medarbetarsamtal, lönesamtal samt övriga frågor som kan uppstå och lösas för ditt team.

En självklar del i rollen är att träffa dina medarbetare i din region, vilket gör att resor inom Stockholm blir en naturlig del för dig. Du driver kvartalsmöten samt är ute hos teknikerna för att se hur deras vardag ser ut och är en naturlig representant för Hörmann på kundmöten.

Vem är du?

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och förståelse samt några års erfarenhet av ledarskap. Körkort är ett krav. Svenska och engelska i tal och skrift.

Vi önskar att du är tydlig och trygg i ditt ledarskap, att du trivs med att följa upp och driva på för bästa resultat.

Hörmann Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör i sin bransch med stark tillväxt och med stora möjligheter att utvecklas. Hörmann präglas av en ägarfamiljens familjekänsla och långsiktighet. Du rapporterar till Divisionschef för Service & Eftermarknad.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Södra Stockholm

Tjänsten är heltid och tillsvidare.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se