Ta dina första steg ut i arbetslivet som kundmottagare!

Ta dina första steg ut i arbetslivet som kundmottagare!

Dina arbetsuppgifter

Vill du få chansen att arbeta i en utvecklande, spännande och bred roll i ett snabbväxande bolag i Segeltorp?

Tjänsten som kundmottagare på Glimra är ett variationsrikt arbete med mycket eget ansvar där du ska säkerställa att alla kunder kommer ut med ett leende och överträffade förväntningar. Ambitionen är att Glimras kunder alltid ska ha en ren bil på ett enkelt, miljövänligt och prisvärt sätt.

Dina Huvudsakliga Arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Ge högklassig service
  • Säkerställa att flödet för inkommande bilar fungerar felfritt.
  • Slussa in bilar och göra de redo för tvätten.
  • Merförsäljning till kunder som besöker tvätten.
  • Skötsel och underhåll av anläggningen. Meriterande om du är intresserad av teknik i kombination med biltvätt.
Din profil

Vi söker nu medarbetare på heltid.

Är du ansvarstagande, initiativtagande och motiverad? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Glimra erbjuder ett omväxlade arbete i en snabbväxande organisation som ständigt utvecklas.

Vi ser gärna att du som söker har en säljande bakgrund där du arbetat inom Retail eller annan serviceverksamhet i kombination med ett tekniskt intresse. Vi ser även att du är social och tycker om att ha kontakt med kunder, behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt ser vi att du har ett bilintresse och har ett driv av att utvecklas i din roll. Du som söker innehar b-körkort.

Uppdraget är med start omgående och till en början 6 månader med mycket goda möjligheter att bli direktrekryterad till Glimra.
Arbetstiderna är mellan 08:00-19:00 Morgon eller eftermiddagspass, både vardagar och helger.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Mindy Hadland via e-post mindy.hadland@clwork.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mindy Hadland
Email Mejla Mindy Hadland
Område Huddinge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se