Projektledare inom vägar med stort engagemenag och teamkänsla sökes!

Projektledare inom vägar med stort engagemenag och teamkänsla sökes!

Är du en lösningsorienterad person med bakgrund i byggbranchen? Är du redo att ta kommandot och arbeta som driftledare? Sök denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att leda en grupp om 10-12st personer. Huvuduppgiften är att se till att arbetet går enligt planering och följer tidschemat. Du kommer sköta mycket kundkontakt i arbetet, främst via mail och telefon. Mobil får du till tjänsten samt ett kontor att arbeta ifrån när administrativt arbete ska utföras. Du har såklart tillgång till bil i ditt arbete då du kommer åka ut mycket till kunder och ta med anställda för uppföljning av de arbeten som är utförda.

Det är viktigt att du kan ta på dig ett stort ansvar och leda din grupp. Du vågar ta beslut, är trygg i dig själv och trevlig i alla lägen. Du är ansiktet utåt och en god representant för företaget. Trots ditt stora ansvar så kan du självklart alltid bolla dina tankar och funderingar med andra driftledare och chefer!

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du uppfyller följande:

Krav:
  • Utbildning inom bygg/anläggning eller erfarenhet inom projekt+ekonomi
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Prata engelska
  • God datorvana
Meriterande:
- Erfarenhet

Personlighet:

Som person ser vi att du är bra på att kommunicera och deligera arbetsuppgifter. Du värnar om din grupp och motiverar dem till att utföra ett riktigt bra arbete. Du vågar säga till och ta beslut kring saker som uppstår och visar på att du är en bra ledare för ditt team.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Ort: Huddinge
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, så låter denna tjänst intressant så sök redan idag!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med att underhålla och leverera alla typer av vägmarkeringar. Allt från målning av vägbanor, parkeringar, övergångsställen m.m.
Med spetskompetens inom området så arbetar dom dagligen för en ökad trafiksäkerhet. Företaget är stabilt och täcker ca. 25% av den svenska marknaden, samt etablerade inom norska och danska marknaden.
Samarbeten dom utför kan vara med bland annat: Trafikverket, Skanska, Stockholm stad, PEAB med flera!

Företaget erbjuder dig en stor möjlighet till utveckling inom företaget och ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas i din roll, för att på sikt kanske vilja arbeta med projekt i andra länder. Du kommer arbeta på en arbetsplats med god stämning och med kollegor som trivs väldigt bra på företaget, det är en väldigt positiv och härlig energi!
Du tillhandahåller mobil, kontorsyta och bil i ditt arbete för att lyckas.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.