Junior Servicetekniker sökes till marknadsledande företag

Junior Servicetekniker sökes till marknadsledande företag

Är du en handlingskraftig person som vill utvecklas som servicetekniker? Ser andra dig som en engagerad individ som gör det där lilla extra? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som ny servicetekniker hos vår kund så kommer du under de första veckorna att få gå bredvid en senior servicetekniker och lära dig om företaget samt arbetsuppgifterna. Du kommer att arbeta med att utföra serviceuppdrag ute hos företagets kunder inom ångbranschen. Uppdragen kan innefatta:
  • Byten utav ventiler
  • Servicearbeten på panncentraler
  • Installationer hos kund
  • Skriva servicerapporter på utförda arbeten mm.
Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasie eller YH utbildning inom teknik
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • B Körkort
Meriterande
- Har förståelse eller kan teori kring ångteknik

Kunden söker dig som är driven och har en vilja att lära sig och utvecklas. Det är viktigt att du strävar efter att bli självgående samt vågar ta för dig.

Villkor

Start: Omgående alt. 1 November
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00- 16:00
Placering: Huddinge kommun
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett marknadsledande företag inom ångbranschen som verkar på både den nationella samt internationella marknaden inom flertalet industrier samt raffinaderier. De erbjuder allt ifrån armaturförsäljning, konsultation, installation, service samt kursverksamhet och utbildning inom området ånga. Mer information om företaget ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.