Operatör till vår produktion

Operatör till vår produktion

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss och ta dig an en roll som operatör i vår fina nybyggda produktionsanläggning i Albyberg? I Albyberg sker tillverkning, fyllning och packning av våra produkter. Fabriken fungerar även som vårt centrallager varifrån färdiga produkter skickas till våra kunder dagligen.

Arbetsuppgifter
Som operatör arbetar du med tillverkning och hantering av livsmedel. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förberedelser av råvaror, tillverkning, blandning och fyllning av färdig produkt samt paketering och orderplock. Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften av maskiner men även en hel del manuellt arbete t.ex. disk och rengöring. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ansvarstagande.

Rollen som operatör innebär arbete som primärt är förlagt på tvåskift, dvs du arbetar alternerande förmiddag och eftermiddag. Arbete på 5-skift förekommer också på en av våra linjer, därav kan du behöva arbeta nattskift och/eller på helger.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och som har tidigare erfarenhet från produktionsmiljö. Erfarenhet från livsmedelstillverkning är mycket meriterande.

Som person har du en förmåga att se till helheten och har lätt för att lära dig nya saker. Du är engagerad, ansvarskännande och ordningsam. Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp och du är nyfiken på både teknik och våra produkter. Då säkerhet och livsmedelskvalitet är högsta prioritet måste du kunna läsa och förstå recept och arbetsbeskrivningar på svenska.

Vi erbjuder
... en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner som bland annat massage, frukost, subventionerade luncher och friskvårdsbidrag. Kollektivavtal med livsmedelsarbetarförbundet tillämpas.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning till 31 mars på heltid med möjlighet till förlängning. Tillträde så snart som möjligt.

Välkommen med Din ansökan i form av CV och personligt brev via "Lediga jobb" på vår hemsida Foodmark.se. Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 dec (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Foodmark Sweden AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige.

Företaget ingår i Agra AS koncernen som är ett expansivt norskt familjeföretag sedan 130 år. Agra har verksamhet i Danmark, Norge och Sverige. Koncernen omsätter ca 3,6 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 700 miljoner. Foodmark har ca 210 anställda i Sverige och inom vår kultur strävar vi ständigt efter att erbjuda vår personal möjligheter att utveckla sina färdigheter och göra framsteg inom företaget. Inom Foodmark återfinns välkända varumärken som Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt samt Jensens såser. För att läsa mer gå in på www.foodmark.se