VI SÖKER MEDARBETARE TILL GOLVAVJÄMNING/SPACKLING

VI SÖKER MEDARBETARE TILL GOLVAVJÄMNING/SPACKLING

VI SÖKER AVJÄMNARE/SPACKLARE
Vi vill nu förstärka vår avjämningsavdelning med 3 st drivna och duktiga spacklare. Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete på vår Entreprenadavdelning. Våra kunder är i huvudsak större och mindre byggföretag i Stockholmsområdet och Mälardalen. Denna tjänst utgår från Kungens Kurva.

Din roll och arbetsuppgifter
Du ingår i en mindre avdelning där ni arbetar nära andra yrkesgrupper. Vi söker dig som med vilja, kunskap och kvalitet kan utföra avjämning för att förbereda för ytskiktsmontering. Spackling inför golvläggning och plattsättning förekommer. Vi sätter stort värde i att du är flexibel, samarbetsvillig och har glimten i ögat.

Kvalifikationer
Du har bevisat genom tidigare uppdrag som spacklare eller inom byggbranschen att du på ett bra sätt uppnår hög kvalitet, service och resultat i ditt arbete.
  • Erfarenhet av golvavjämning/betonggjutning är meriterande
  • Van att arbeta med tunga lyft och hantera maskiner och verktyg inom området
  • B-körkort är ett krav Förstå och tala svenska bra
Personliga egenskaper
  • Hög teamkänsla
  • Ansvarskänsla för din uppgift
  • Social och kommunikativ
  • Vara delaktig i att skapa trivsam arbetsmiljö
Ansökan
Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in ditt cv till jobb@ekenhuset.se. Vid ytterligare frågor kring tjänsten kontakta tord.gustafson@ekenhuset.se eller HR anneli.lundstrom@ekenhuset.se 08-50581400

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med start så snart som möjligt med inledande provanställning. Ekenhuset har kollektivavtal med tjänstepension och avtalade försäkringar, friskvårdsbidrag mm för att få våra medarbetare att trivas.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ekenhuset.se/
Sista ansökningsdag 22 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ekenhuset erbjuder kvalitetsmedvetna kunder pålitligt och professionellt hantverkskunnande inom golv, kakel, golvavjämning i Stockholmsområdet. Vi startade 1968 och är nu 150 duktiga medarbetare och företaget omsätter ca 250 mkr. Huvudkontor i Kungens Kurva och filialkontor i Södertälje och Järfälla. Vi är branschauktoriserade av GBR, PER och GVK och är produktcertifierade inom BF9K för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.