Ledande tekniker

Ledande tekniker

Är du en engagerad och erfaren kyl-och värmepumpstekniker som lockas av en mer ledande roll med ett utökat ansvar? Drivs du av att skapa nöjda kunder och att bidra till hållbara och energieffektiva lösningar? Är det viktigt för dig att vara en del av ett bra team och att ha roligt på jobbet?

På Edekyl & Värme AB är vi ett sammansvetsat gäng som värdesätter lagandan högt. Vi hjälps åt när det är tufft och vi firar framgångar när det går bra. I rollen som ledande tekniker så har du ett utökat ansvar och jobbar nära samman med våra projektledare inom våra service- och/eller installationsuppdrag. Du bidrar till merförsäljning och du tar ett stort ansvar vad gäller stöttning och kompetensöverföring till mindre erfarna kollegor. Du stöttar även projektledare med daglig arbetsfördelning gentemot övriga tekniker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och dina ledaregenskaper.

Den ena arbetsdagen är inte den andra lik och våra kunder finns inom ett brett spann och inom en bred geografi, allt från butiker till industrier, men framför allt tyngdpunkt på butikskyla. Har du sedan tidigare erfarenhet av just butikskyla och CO2 så är det ett stort plus i kanten. Att du innehar kylcertifikat kat 1 är ett krav för rollen.

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en organisation under ständig utveckling. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Edekyl & Värme AB
Hemsida https://edekyl.varbi.com
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (9 dagar kvar)