El-tekniker

El-tekniker

Är du utbildad elektriker och vill testa något nytt? Gillar du problemlösning och att ställas inför nya situationer dagligen?

Som el-tekniker hos oss så kommer du ingå i vår serviceavdelning och arbeta med avhjälpande och förebyggande service samt montage av alla förekommande kyl- och värme-anläggningar. Arbetet omfattar felsökning, underhållsarbete samt installation av kylanläggningar.

Vi söker dig som:
  • idag är elektriker och vill testa något nytt
  • vill utveckla dina kunskaper inom kylområdet och/eller styr- och regler
  • är nyfiken och öppen för nya ideér och ser stor potential i din egen utveckling
Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder Edekyl & Värme?
Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Edekyl & Värme är mån om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://edekyl.varbi.com
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (13 dagar kvar)