Kommunikativ Redovisningsekonom till EKTA

Kommunikativ Redovisningsekonom till EKTA

Redovisningsekonom

B3 Personal är
ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm och med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!

Nu söker vi en skicklig och
kommunikativ redovisningsekonom till EKTA redovisningsbyrå som är belägget i
Huddinge. EKTA är ett företag som präglas av sin starka gemenskap och driv att leverera bästa möjliga service till sina kunder.

Rollen

I rollen som redovisningsekonom på EKTA kommer du få möjligheten att arbeta med olika typer av arbetsuppgifter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att sköta löpande bokföring och avstämningar samt bokslut och årsredovisningar. EKTA arbetar främst i Fortnox och det är därför meriterande om du har erfarenhet av det systemet. I övrigt ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå. EKTA är ett mindre företag med god stämning och stor vikt kommer därför läggas på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För EKTA är det viktigt att personen som ansluter värdesätter kamratskap och samarbete. Du är därför social och gillar att skapa goda relationer både med medarbetare och kunder. Du gillar att skratta på jobbet samtidigt som du har god förmåga att prioritera och värdera ditt arbete. Du har ett starkt eget driv och gillar att lära dig nya saker. Att ha roligt på jobbet samtidigt som du levererar goda resultat är nyckeln till att du ska trivas hos EKTA.
Önskad start på rollen är efter sommaren. Anställningen är en tillsvidareanställning och 6 månaders provanställning tillämpas. Lön enligt Ö.K

Ansökan

Ta chansen att bli en del av detta härliga gäng! Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3 Personal, alla ansökningar hänvisas därför till B3 Personal.
Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (14 dagar kvar)