Butiksansvarig till vår nya industributik i södra Stockholm

Butiksansvarig till vår nya industributik i södra Stockholm

Vi söker dig som vill bidra med energi och servicekänsla!

Som butiksansvarig planerar du och leder driften av butiken med tillhörande lager och verkstad. Du arbetar aktivt för en attraktiv och säljande butik där kundens behov alltid står i centrum.

Arbetet omfattar bland annat införsäljning, lagerhållning, beställningar från centrallagret och vidareförädling av produkter, dvs kapning och montering av hydraul- och industrislang. I rollen ingår även personal och budgetansvar, Du rapporterar till regionschefen för Stockholm.

Kunden är i centrum och där använder du din förmåga till att skapa relationer för att möta dem och se deras behov. Vi är ett team och jobbar tillsammans som kollegor för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

DIN PROFIL:
Först och främst trivs du med att möta människor och kan på ett ödmjukt och professionellt sätt få en kund att känna sig sedd och hörd. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och noggranna med känsla för service och som gillar att träffa många olika kunder. Du klarar att arbeta mot uppsatta mål och är resultatinriktad.

Du bör ha ett intresse för teknik och det är meriterande om du kan hydraulik eller pneumatik sedan tidigare, men det är inget krav. Har du bara en vilja att lära och ett bra driv så lär du dig våra produkter. God samarbetsförmåga är viktigt då vi jobbar i en mindre grupp lokalt men i en större grupp nationellt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter. Vi ser att du behärskar svenska i både tal och skrift.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida och att vi tillsammans kan bygga vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2022-08-01 till rekrytering@dunlophiflex.se. Vänligen ange "Butiksansvarig" som referens på ämnesraden.

Besök gärna vår hemsida: www.dunlophiflex.se
för mer information om oss.
Mer info
Telefon 104 14 45 71
Email Mejla Dunlop Hiflex AB
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dunlophiflex.se
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 4,5 miljarder SEK.