Redovisningsansvarig till Destroy & Utbildningslandslaget

Redovisningsansvarig till Destroy & Utbildningslandslaget

Vi söker en Redovisningsansvarig till vår koncern med 11 bolag där Destroy och Utbildningslandslaget är de två största. Vi håller till i luftiga och moderna lokaler i Länna. Detta är en mycket självständig roll där du har stora möjligheter att vara med och påverka samt bygga och forma din roll som ansvarig för redovisningen. Vi förväntar oss att du, precis som vi, är intresserad av att digitalisera och förbättra rutiner och processer och att du har ett intresse för att både själv utvecklas och att vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. För dig som är driven och framåtlutad finns inga begränsningar eller stängda dörrar. Våra lokaler är välanpassade för administrativt arbete såväl som för vår kärnverksamhet. Vi har ett gym i lokalerna och det finns möjlighet att ta med sin hund till jobbet.

Detta är en tjänst för dig som gillar att jobba brett inom ekonomi, gillar att ha koll på hela den ekonomiska bilden av ett företag och som trivs på ett mellanstort bolag där ideér lätt kan förverkligas. Dina närmaste kollegor blir VD, Affärschef, löneadministratör/ekonomiassistent och produktionsassistent.

På vårt största bolag Destroy, som verkar inom rivning och sanering, arbetar idag ca 70 personer och bolaget omsätter ca 80 miljoner. Företaget bildades 1995 och har sedan dess utvecklats till en välmående koncern. Utbildningslandslaget är ett relativt nystartat företag där vi erbjuder utbildning inom rivningsarbete. Detta är ett bolag som vi satsar stort på och har även förvärvat mark för att kunna bygga Sveriges första skola inom området. Företaget har stora resurser, besitter mycket entreprenörsskap och strävar alltid efter att vara marknadsledande och ligga i framkant. Vi har en hög IT -mognad och det vi inte har, skapar vi. Viktiga områden för oss är Miljö -där vi arbetar enligt konceptet -Grön rivning, Kvalitet- vi är kvalitetscertifierade enligt ledningssystemet ”Kvalitets-, miljö och arbetsmiljö” genom QIM AB och Säkerhet - där vi arbetar med erfarenhetsåtervinning, utbildning och tydlighet kring säkerhet i vår personalhandbok. Vidare är våra ledord i verksamheten Människors lika värde, att ge alla samma förutsättningar och att alla ska få chansen att utvecklas hos oss.

Välkommen in på www.destroyer.se och www.utbildningslandslaget.se.

Arbetsuppgifter i urval:
 • Löpande redovisning
 • Ansvara för skatt och moms
 • Likviditetsansvar
 • Bokslut kvartalsvis och årsvis, med kommentarer och uppföljning
 • Årsbokslut
 • Årsredovisning
 • Rapportering internt och externt
 • Uppföljning
 • Delta i budgetprocess
 • Ekonomisk uppföljning
 • Ev koncernredovisning årsvis (görs idag av revisor)
 • Rutin- och processförbättring, se över system och digitalisera processer som kan digitaliseras.
 • Delaktighet i företagets verksamhet och lönsamhet ur en ekonoms synvinkel.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat som Redovisningsekonom, Redovisningskonsult eller Redovisnings/Ekonomiansvarig ett par år. Du kan självständigt genomföra bokslut och årsredovisning. Du har en relevant utbildning och är som person ansvarstagande och självgående. Vi söker dig som har en positiv attityd, är intresserad av din egen och företagets utveckling framåt och du bidrar till att behålla vår glada arbetsplats.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Valegro AB. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan. Ansvarig rekryterare är Erika Klatzkow, Valegro, tel. 0704-121950, erika.klatzkow@valegro.se.

Valegro är ett nischat konsult och rekryteringsföretag inom ekonomi, finans och chefsrekrytering.

Valegro är ett expertbolag som drivs av engagerade och passionerade medarbetare med mer än 15 års erfarenhet från branschen. Med Valegro tänker vi nytt och modernt med våra kunder och kandidater i fokus. Vi tänker tillgänglighet, professionalism och engagemang i vår vardag. Det som driver oss är glädjen i att kunna lösa våra kunders behov och att hjälpa våra kandidater till rätt arbete.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ägarna startade sin karriär inom rivningsbranschen redan 1992. Destroy Rebuilding Company bildades 1995.
Idag har vi en personalstyrka på 70 personer och en omsättning som ligger på ca 66 miljoner.
Destroy är ett företag med stora resurser och som strävar efter att ha alla verktyg i verktygslådan.