UTESÄLJARE - OFFERTSKRIVARE

UTESÄLJARE - OFFERTSKRIVARE

I denna roll kommer du att genomföra kundbesök även inkluderande måttagning, kalkyl, offertskrivning, uppföljningar på telefon samt försäljning. Du kommer självklart samarbeta med andra i en grupp samtidigt som vi förväntar oss att du även kan arbeta självständigt.

Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på höga höjder med användning av arbetsskydd eftersom du regelbundet gör takinspektioner på olika typer av tak. Om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig på säkerheten samt hur man förflyttar sig på tak.

Vi söker i första hand dig som har framgångsrik erfarenhet av anbudskalkylering inom bygg- eller takentreprenader. Om du nu inte har den exakta bakgrunden men upplever att detta är en typ av arbete som ligger naturligt för dig samt du generellt har nått höga resultat i andra eller liknande roller, så ber vi dig ändå att söka tjänsten.

Du har normal till god datavana samt körkort för bil.

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag!

ANSÖKAN
Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dmtak.se/
Sista ansökningsdag 10 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: "Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor."